Friday, July 1, 2011

Lelaki Hensem taaaapiiii.....

Penah tak jumpa lelaki ensem taaaaapiii......

1. Mulut berbau..aiyaaaa harap ja .ensem,tapi kebersihan tak di jaga...

2. Bau hapak...erk..makan bawang putih banyak mcm pekerja asingkah??

3. Berposing macam perempuan..suka snap gambar sendiri dgn muncung2 kan mulut...eeeuy,tak machooo okeyh....

4.Mulut banyak pot pet pot pet macam perempuan..sampai naik annoying laaa

5. Awek ramai...ahh standard la tuh,dah ensem kan,sure juling mata tengok awek dahi licin miahaha..kalau boleh tu nak semua awek tu jadi bini dia hahaha

6. Duit tak dak..harap dok pau duit awek...poorah...harap ja ensemm..

Memang tak ensem kalau mcm di aatas tu kan..tak semua la lelaki ensem mcm tu, ada je yg sejuk mata memandang, oi oi dah ensem kan,tapi mulut wangi ja, dok kunyah singgam kot miahaha...

Adik2,kalau nk kawen, pilih lelaki bukan saja ensem tau,tapi pandai jaga diri, penyayang, bertanggungjawab,hormat ibu bapa..ensem perlu,sbb nak hidup lama dengan korang nanti hahaha..i mean, ensem di mata korang la...ensem tu kan subjektif hehehe....

Klah,cukuplah membebel takat ni...chill yah!!
Published with Blogger-droid v1.7.1

6 orang yang tak busy ^^:

Mama Gee said...

setuju! tak sukaa semua yg kat atas tu..especially bau badan dan mulut...aduiii..turn off lah...

Akulah Pak Lan said...

kalau laki hensem tapi perut boroi ok?

tiefazatie said...

haha..btol2..sy setuju..

btw..hee..wat pantun nak goda juri suh pilih ifa..hehe

[sutera kasih] said...

lebih baik tak hensem daripada hensem tapi suka menipu huhu

~IekaZakaria~ said...

like this post kak b... nak tambah 1 lagi.. lelaki hensem yang perasan hensem & ramai org nk die pun annoying gak kak b... ;)

LanaBusyBee said...

kak gee : haaaa kan kak gee ^^

pak lan : kalau perut boroi, tapi muka ensem dan bersih, ok lagi...tu aku tak kisah ^^

ifa : hehehe, goda yer ifa, godalaaaah ^^

sutera kasih : a'a tu pun betoi gak, menipu, buat sakit ati je kan huhuhuhu...

ieka : a'a, tu lagi la, perasan ensem lak dah kan hahahaha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...