Saturday, July 16, 2011

Cotton Flower Brooch Giveaway ^^

(ini adalah sticky entry yer ^^)

Hi ladies ^^ tetiba lak aku rasa macam baik hati nak Buat Giveaway pada ladies sekalian ^^...First time ni beb aku buat GA ni, nevisss ^^

Seperti yang korang tau, kalau tau la yer, aku ada blogshop sendiri iaitu Beauty Daisy'Blog.

Antara barang yang di jual di blogshop aku adalah seperti
  1. Pembersih Peribadi Wanita (PPW)
  2. Serum Dh 5
  3. Cotton Flower Brooch
Tapi kat sini khas buat girls and ladies, aku buat Giveway  dapat Cotton Flower, yeeeeay!! Kalau yang boys and gentleman nk join pun boleh ^^ tapi kena penuhi syarat la yer..

Giveaway aku ni simple saja...


Syarat-syaratnya :
  1. Buat satu entry "Giveaway dapat Cotton Flower Brooch la"
  2. Letakkan gambar di bawah ini dalam entry korang 
  3. Buat slogan "Aku nak Cotton Flower Brooch ni sebab" (jawapan yang kretif akan menjadi penentu pemenang nanti, hakimnya bukan lanabusybee, sbb aku tak sampai ati , my hubby munchy ^^)..kalau korang nak la yer, kalau tak mau sudah hahaha ^^
  4. Tag 2 orang kawan korang.(ok, syarat sampai no 4 je k )
  5. tak payah follow blog aku pun, kalau nk follow, di persilakan, kalau tak mo, nanti aku umumkan pemenang korang tak redeem, jangan marah ek ^^..aku kasi pada orang lain heee~~
  6. Tarikh tutup giveaway ini adalah pada 15 hb 7 nanti yer..so cepat2  la buat entry..senang ja kaaaan?? Maybe akan lebih cepat muahaha
  7. Pengumuman pemenang pada 18 hb 7 nanti yer ^^
So hadiah2 giveaway ada 3 hadiah, bermaksud ada 3 pemenang la yer ^^..
  1. Hadiah pertama 4 Cotton Flower Brooch (saiz besar) + 4 Cotton Flower Brooch (Saiz Kecil) = 8 brooch
  2. Hadiah pertama 3 Cotton Flower Brooch (saiz besar) + 3 Cotton Flower Brooch (Saiz Kecil) = 6 brooch
  3. Hadiah pertama 2 Cotton Flower Brooch (saiz besar) + 3 Cotton Flower Brooch (Saiz Kecil) = 5 brooch
Takde la grand sangat pun hadiahnya pon adui ^^..tapi free, sapa nk nyer pun aduui, sile ler joinnyer pun contest aduii ^^ (hahah terikut jozan daaa, acai ^^)

Oh ya, kalau korang tak tau apa fungsi cotton flower brooch ni, dia boleh di pakai di tudung, pinkan di shawl dan juga di baju korang ^^ someeeey^^





Adakah brooch di atas akan menjadi milik korang?? Semuanya free termasuk postage ^^..so apa tunggu lagi, buatlah entry sekarang ^^

aku nak tag semua follower aku ^^, sudi2 kanlah yer ^^ weeewit =) 
(tapi kalau bukan follower tapi silent readernyer pon boleh join la aduiii ^^)

p/s : entry korang letak dalam comment yer ^^ kumawo ^^ 

update : pada sesiapa yang nk join tapi malas nk tag kawan2, join je, lana tak kisah pun hehehe ^^, janji ada slogan yer sayam2 sekalian ^^

53 orang yang tak busy ^^:

Bila Ku Kata Cinta... said...

boleh try ni lana...

Redbloodsnow said...

Pssttt..aku dh buat autopublish. akan publish dgn sendirinya pd jam 2pm esok. nnti aku letak link kat komen box ni ek :)

Redbloodsnow said...

nih dia link aku :) --> http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam lana,atie join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty join..=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

QUEENPINK said...

SALAM

QUEENPINK JOIN

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

-tAlkativE- said...

join!dah follow jugak..:)

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

nurul atiqah said...

http://contest-and-giveaway.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

kalau ada tertinggal syarat inrom ye.

Narumi hayashida said...

salam....saye join dan follow yer..hehe(^^,)
http://chocolatelove196.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

mrs redzuan said...

saya join yek

http://ohaza.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

nanakimie said...

join

http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

alya said...

salam, sy join!:)

http://alyafify.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

tq sis! :)

shera haifa said...

join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

[sutera kasih] said...

saya join, tag by kak zie:

jemput singgah---->

http://suterasyaxa.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

Sheeszshira Shiraz.... said...

http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/06/aku-nak-cotton-flower-brooch-ni-sebab.html

fieda said...

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

tiefazatie said...

salam kenal sis..

ifa join!

id follower: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

tq!

Cik Purple said...

harap menang!:)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

hudaa.udey said...

hudaa join !

http://addicttogiveawaycontest.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

Cik Meifaa' said...

GA ni diiklankan disini :)

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/cotton-flower-brooch-giveaway.html

mira bia said...

join jugak..

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

♥EiDaEiRaFiZie♥ said...

join...

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

tq

annur_islam said...

Salam..Saya joinn..

http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

Thanks..:)

Cik Rose Cute said...

join and follow

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

billa_bee said...

billa joinn....

pe2 hal just pop up my CHAT AWAY....

http://nabilahbahrun.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

tQ..

~~@lyci@~~ said...

alycia join !!

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

tq ;)

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

♥ aeryn ♥ said...

assalamualaikum.. Hai dear,, reen nak join contest ni.. mintak2 menang! amin...

ini link nyer..
http://aerynreen.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

by the way, i have following u... tq

-------ieja------- said...

join jgk ^_^

http://worldofieja.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

Hanis said...

Hey I'm joining :)

http://nurul-hanis.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

Yunn Sarah said...

juin meyh (=


http://yunn-sarah.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

Izan Ishak said...

izan join~


http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/06/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

Cik Rose Cute said...

HAI! LANA...SIS DAH LETAK SLOGAN TU HIHIHI

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

TQVM

MaMa CyDa said...

salam,

mama join yek ...

http://cydaacmecontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

Sharlinda said...

saye join.. =)

http://sharlinda-kisahcomel.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

abazilah said...

joined .

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

sharifatul aida said...

http://sharifatulaida.blogspot.com/2011/07/cotton-flower-brooch-giveaway.html

NOOR FATIN said...

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

check ya

'Angel' Ina said...

http://nlfm2.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html


join

fa10 said...

saya join,

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

♥ Nurulz Sabeeha ♥ said...

saya join :)

http://biggestbeeha.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

AlyNn NyzAa said...

nK j0in gAk...!! sempAt agy kN???
t aLynn wAt enTry...~tggu tAu...^^

AlyNn NyzAa said...

kAk lAna....aLynN j0in eAk...:)

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

PRINCESS DIARIES STORIES said...

join!!

http://princessdiariesstories.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

TQ

Mama Ishazah said...

MAMA JOIN
http://mamaishazah.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html
TQ

cikpuanhady said...

salam..me join..entri autopublish jam 9.21 malam jap lagi..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

nenot said...

harap2 dapatla....

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

nenot said...

JOIN..

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

reez-zwan said...

cam best je nak try...

GoodBye Parut !!!!(Petua hilangkan parut)

b a m b a m ' s said...

join last minute!! :P

http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/07/giveaway-dapat-cotton-flower-brooch-la.html

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...