Wednesday, July 6, 2011

Apa ni???

Sejak dua menjak ni,hubby munchy memang susah nak angkat hp kalau aku call..heran dan pelik gak laa..pasaipa macam tu kn...bila tanya,dia kata xdak apa2 aih..

Risau tau bini dia kat cni huhu..suka buat bini dia mcm ni huhu...tapi tak dak la kami gaduh2 pun..

Tadi call hubby,angkat gak dia...tapi tera dia nak angkat tu,lama la jugakkan aku tunggu..sekali angkat dia terus cakap "jangan beletiaq".. apa niiii? Adeh la...aku ni suka beletiaq ka? Pastu saja aku buat2 tak dengaq, "hah apadia?" rupa-rupanya dia cakap "makan ais kacang" hahaha...

Ceh dah sound trable rupanya aku ni haaha..jauh gila ais kacang dengan jangan beletiaq kan hahaha...mula2 rasa mcm nak kecik hati la gak hubby munchy kata macam tu, nasib baik la dengaq bebtul,tu pun banyak kali dok "hah" hahaha..

Ampunkan b abg..b memang tau b suka beletiaq pun..hubby kata "boleh pakai dua maksud la dalam satu ayat tu,mmg nak bgtau jangan beletiaq" ceh, dan dan ja kan hehehee....

Ada beshnya dok jauh ni....rinduuu...bila jumpa, macam pengantin baruuuu hikhikhik....
Published with Blogger-droid v1.7.2

3 orang yang tak busy ^^:

ieka Zakaria said...

hahhaha kak bee...
kite pempuan cpt beno rase negatip kan.. hehehhe padahal tge tu kadang-kadang xclear... ;P

Bila Ku Kata Cinta... said...

lana dah mcm Dee..pekak..hehe...taklah..sound ade kurang sikit..risau lah pulak nak p speaking test ari sabtu ni..selalu tak berapa nak dpt tangkap apa interbiewe tu ckp...hadoooiii

eKa said...

2 in 1??? eka pun gitu ruby.salu beletiaq.naknya kalu baju tu letak merata2

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...