Tuesday, July 19, 2011

Memang interface dashboard berubah ke?

eh eh korang...lama dah sebenarnya lana perasan...tapi mcm ketinggalan lak...sebenarnya memang interface dashboard (editor) blogspot ni berubah kan? bukan sebab lana pakai draft for blogger kan?retu kan dah berapa minggu lana tak update blog, blogwalking rajin ja, nk update malaih nk mampuih hahahaha...

alaa, rasa mcm tak besh la..sebab ntah, rasa mcm wordpress ja hahaha...rasa tidak kepuasan di situ...tapi terpaksa menerima perubahan je la, dah kita guna dia, free lak tu, xyah bayar apa2 pun kan hehehe...

3 orang yang tak busy ^^:

Farah said...

apa yg berubah? kenapa aku rasa mcm sama je...

fiezaradzi said...

tak tau pun sbb dh lama tak bukak blogspot punya akaun.. skg baru nak bukak.. ape pun, kena blaja balik.. sikit2 ubah, tak pe kot..

Mama Gee said...

mmg ada yg dh berubah...tp akak punya masih yg lama lg...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...