Wednesday, July 13, 2011

Tidur yang berbahaya..Awas!!

Hi gurlss sekalian ^^...lama kan aku menyepi...sibuk la ekceli...sibuk jumpa my bff kat melaka hihihi, tak sempat nk transfer gambar pun lagi, busy i tell u hehehe...

ermmm...sapa yang tak join Giveaway tu, cepat2 yer sayam ku, tarikh tutup dah nk dekat ni ha... 

ok-ok balik kepada tajuk asalan hehehe...kalau buat karangan ni sure kena tolak markah, sebab intro lari topik hehehe...korang tau dak tidoq yang berbahaya tu mcm na? meh2 aku nk cerita ni...

satu hari tu, aku kuaq dengan hubby munchy aku...macam biasa, kami merempit saja hehe...banyak benda yang kami nak setelkan...tangkap gambar untuk kad nikah...kawen dah setahun baru nak ada kad nikah ka? ahaha, nk buat macam mana kan, kami ni pjj huhuhu...


dah siap gambar, kena la plak pi photostat segala ic la, surat la..pastu g pejabat agama...sekali kena isi borang dan cop salinan pengesahan...so tak siap la hari tu kan...kami pun rasa nak pi jalan-jalan shopping dulu...hubby dok tanya nk pi tak kedai makan abg dia? aku setuju ja...sekali pi sana, kedai tak bukak lagi, tapi rasanya mcm kedai tak bukak ja hari ni...so hubby pun tanya, nak balik rumah dulu ka, nk terus pi rumah kawan kitaorang tengok baby? aku kata, pi je la terus...

(pssst: sapa rasa boring boleh tekan x kt atas skrin window korang tu ek hahaha)

pastu aku bgtau hubby aku, aku mengantuk...so aku letak la dagu aku bahu dia...hubby kata, berat laaa, lenguh dia nk bawak motor ni arghhhh....aku dok kata mengantuk ni....


tiba-tiba kan, hubby marah aku huhuhu...tau sebab apa? aku tersengguk di atas moto huhuhu...serius bahaya gila, sebab hubby rasa tiba2 dia rasa mcm motor bergoyang huhuhu, kalau hubby hilang kawalan memang habis la..., ..aku siap bermimpi tau..tapi tak ingat la mimpi apa hahaha......


korang bayangkan kalau aku terjatuh daripada motor, terlepas daripada pegang hubby huhuhu...bahaya sangat tau huhu, dah la kereta lori banyak huhuhu...


aku rasa sangat insaf...tu laki aku dok marah, dia ajak balik rumah, aku yang ketegaq (degil) nak gak terus pi umah member kami tu huhuhu...last2 hubby pi berenti kat rumah kakak dia, benti berehat sat..korang bayangkan la, kami kuar dari rumah kul 1 ptg smpi pukul 4.30 ptg, dengan panas terik, dok atas motor ja, ngantuk la, baru lepas makan lak tuh huhuhu...


so korang jangan la sekali-kali mengikuti tabiat buruk aku ni huhuhu...tidur yang sangat bahaya tau huhuhu...

2 orang yang tak busy ^^:

Diana @ bilakukatacinta said...

lana bahaya tul...nasib bek tak terlentang atas jalan...dee pon pernah cam gitu...mengantuk atas moto..alih2 dah tertido...nasib baik hubby dee goyang2kan dee suh bangun...kalau tak..hai....ntah2 dah tercicir

♥ Nurulz Sabeeha ♥ said...

memang bahaya.. thankz bg ingatan melalui entry ni

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...