Saturday, July 3, 2010

Uyeen kata mata angah mcm omputeh laaa ^^

Hehehe tu la hakikatnya..Oh ya, untuk pengetahuan korang uyeen ni baru berumur 7 tahun, bila aku tanya mak aku, ada nampak apa2 perubahan pada muka aku tak? mak aku kata biasa ja..tapi bila di tanya pada uyeen, dia jawab, mata angah macam omputeh laaa...hehehe...

Ni la alkisahnya...ni pun sebab hari-hari bahagia la hehehe...Mau tak mcm mata omputih, dah kalau mata palsu kan hehehe....

Kebetulan masa tuh, ada offer contact lens, member aku ana, dia tgh buat offer dalam fb dia masa tu. Korang leh tanya pada Ana Azhana di facebook dia yer, dia dah bukak dh kedai on9 dia tuh hehehe...
Ni la botol contact lens tu...kemain lagi kan pakaging dia...contact lens ni dari korea, korea kalau bab2 marketing n pakaging ni memang A lah hehehe....

Jom tengok sebelum dah selepas pakai contact lens ni...

Aku dengan Ana Azhana yang menjual contact lens itu..Dalam gambar ni, hanya ana je yang pakai contact lens, kaler biru u ^^ cantik kan ^^

And now, ni lak mata aku hihihi...

Ha nampak tak? nampak tak perbezaannya? tuk pengantin yang nk pakai contact lens pada hari-hari bahagia, aku sarankan jangan beli kaler brown keyh, sebab selalunya kaler brown akan meyebabkan red eye di dalam gambar nanti..tapi sekarang camera dah canggih2, dah leh reduce red eyes, cuma takut pada yang tak pakai or terlupa nk setting red eyed reduction pada camera ja hehehe...

2 orang yang tak busy ^^:

hudhud said...

tapi I tak rabun, tak kan nak pakai contact lens time kahwin nti. hehehe. lawa ohhh.

LanaBusyBee said...

eh, u ni hudhud, kan ada contact lens yg xde power just tuk bergaya lah...baru ada style, naik seri pengantin di hari bahagia u nnt ^^ boleh je pakai, try laah ^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...