Tuesday, July 6, 2010

Tak Suka la....

Aku tak suka pada orang yang suka buat cerita pasal aku yang tak tahu hujung pangkal...ceeeyh mcm artis lak ahahaha...camon la, tanya aku dulu, jgn dok wat andaian...aku pun kan, suka tanya dulu pada empunya badan kalau nk buat kesimpulan pun kan, hurrmmm....

bila aku tanya mana tau? cakap kata dari blog aku? erk, aku xdak mention pun dalam blog aku nih..ahahaha kan dah kantoi, kantoi dok wat andaian sendiri ahahahha

2 orang yang tak busy ^^:

nedy said...

hahaha despret gile org tuh nak tau pasal ko...org mcm tuh pon ada ka...hihihi

cik selamah kundang said...

tak pyh layan je

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...