Friday, May 21, 2010

Sony Cybershot W380 ^^

Akhirnya, simerah pink menjadi teman setiaku nanti hihihi...dah lama kot nk beli, akhirnya tercapai juga setelah tokwan memberi kebenaran untuk memilikinya...napa tanya tokwan sedangkan aku guna duit aku? ye la, kang pas kawen mana tau nk guna duit kan, tapi aku rasa sangat perlu, untuk kenduri nanti, backup la mana2 perlu kan...

dan event paling dekat ialah konvo adik aku ari khamis ni...rasa macam lega dah ada dia hihihi...dulu aku pakai digicam jenama canon, gambar puas ati, tapi yang xbeshnya, dia dh rosak, abeh waranty ja rosak huhuhu...melayang gak tuk membaikinya huhuhu...

so harap2 jenama sony ni, bertahan la yer...ermmm satu lagi, yang ni model baru dia guna G lens, selalunya sony kan guna carl zeis lens, ok ke x ek G lens ni? apa pendapat korang? tapi aku dah beli, guna je la kan hehehehe, nk banyak bunyi wat apa, tapi tak salah kalau korang leh share pendapat korang...

And satu lagi, jangan dok tanya " awat tak beli dslr??" aku bukan nk jadi photographer pun, nk amek pic biasa2 ja, leh masukkan dlm handbeg je kan, klu dslr dgn beg2 dia la, mana dgn handbeg kita lagi, uish, xmo la, aku bkn photographer hehehehe.....

6 orang yang tak busy ^^:

cik selamah kundang said...

hahaha

~ miss femme fabulosity ~ said...

Testing skit upload gambar nak tengok kualiti :D

How much and bape megapixel ?

Alida Ali said...

Comelnya...ni buat akak jeles...

LanaBusyBee said...

mooney : apo kobondonya yang lawaknyo eh????

ell : ok2, u tgk next entry ek ^^...14megapixel, RM8++, tapi rasa kalau cari kt lowyat, leh dpt RM7++ je...i malas g sana hehehe

kak ida : hihi, xyah jeles kak, janji ada camera, leh amek pic dh ^^

Ajue said...

hehehe.. aku setuju.. kamera dslr takleh masuk dlm handbag.. kan kan?

E K A said...

hmmmmm...cantik kan...pinkish.make me melting.waterproof tak ruby

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...