Friday, May 21, 2010

Selamat Pengantin Baru Nurul Hafiza

8 Mei lepas, hari bahagia untuk sorang member aku masa Sek Men Sultanah Bahiyah dulu..Nurul Hafiza a.k.a fiza...congrats beb, aku rasa ang dh kapel lama kan, dari sekolah dulu kan^^, tahniah berjaya mengekalkan hubungan hingga ke jinjing pelamin, harap kekal selama-lamanya amin....

So, macam besa, layan pic kenduri la yer ^^...

Cantik fiza hari tu...bagaikan pinang di belah2 hehehe...aiyark, bam bamnya pipi ku hukhuk...


Haruslah melawat bilik pengantin untuk mengambil idea, mengambil yer, bukan mencurik hehehehe...

Dan hasruslah ada pic kami di kamar beradu ^^

Thanks to Iza (dua pupu aku) yang sudi bawak aku pi kenduri fiza hehehe..pas kenduri ja, kami pun pi la membeli tiket tuk aku balik KL nanti. ...

Pastu macam besa la, merayau di Ct Plaza, lagipun ada pameran pengantin kt ctu....erm ok gak la, harga standard KL tuuuh, makeup ja RM300 huhuhu...memang la orang kata sekali ja seumur hidup, tapi mau majlis akd nikah, kenduri belah lelaki n perempuan dah RM900, xke membazir namanya tu? ermmmm....RM900 boleh beli sebijik camera digital tau ngahahaha...

Jalan2, pastu terjumpa promotion makeup RM10, kononnya dia ajar la makeup sekali kan, xpun ahahaha, dia makeup 10 minit ja dah siap, dah hasilnya seperti di bawah hehehehe...Iza terus beli set makeup tu, sebab bedak dia memang besh, harga pun besh dik non oi, kalah jenama Loreal tau hehehehe...



4 orang yang tak busy ^^:

joegrimjow said...

tema pink gitu
;)

LanaBusyBee said...

apa yang pinknya? x paham erkkk

Mohd Naim said...

kat opis aku pun ada sorang opismate nama hafiza jugak...pun ex bahiyah..ingatkan dier...tengok gambar org lain..huhuhu..tapi dia kahwin 2 tahun lepas la..huhuhu

cik selamah kundang said...

anak sapa pakai sluaq jean tu?hehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...