Sunday, May 16, 2010

Selamat Pengantin Baru Dayah dan Azmi

Tahniah buat Dayah dan Azmi...Dua2 orang pengantin baru tu adalah classmate aku masa Utem dulu..sapa sangka kan jodoh korang ^^ (ayat lam guestbook hehehe)

Sebenarnya kenduri derang dah lama dah 3 Mei retu, aku jer baru nk update hehehe...So pepagi kul 11.30 pagi aku dah bertolak dari rumah, buat temujanji dengan Farah kt petronas putra permai, apa2 event, kita tgu ctu je la ek beb, tempat biasa ^^...tapi pas kawen nnt, tempat lain lak la kan huhuhu...

So berpandukan gps dr HTC farah yang ada bateri ala-ala kadar jer, akhirnya sampai la gak kat umah dayah..Time tu pack, ramai orang, ye la dah kul 1 time tu..sempat g jumpa Dayah, dia pun baru pas makeup, baru nk pakai tudung...eeeee sweetnya bilik pengantin, eleh, sure Dayah buat sendiri, dia saaaaaangat kreatif...

Sudut guestbook dia pun cantik...kreatif sangat ^^ ..dan pada yang sama, Dayah sempat wat promotion, dia ni leh jadi wedding planner la, gubahan hantaran buat sendiri, banner buat sendiri, gift door buat sendiri, eeeeee Dayah memang rajin tau, sejak dari belajar lagi, aku tau la hehehe...

K, dah la, xlarat nk membebel dah, jom layan2 pic yang aku amek dari facebook farah hihihi...

Sudut guestbook yang cool ^^ cantik kan ^^

Bilik pengantin yang simple dan nice...sukaaaanya ^^

tengok keserian pengantin baru tuh ^^ semoga korang berkekalan, Amiiiin.....

Aku yang tinggal masa kurang lagi sebulan nk naik pelamin semakin tembam arrrghhhhhhh

ini guestbook derang, cool kan? aku nk wat gak mcm ni hihihihi


p/s : Dayah n Azmi, jgn lupa dtg kenduri kt umah ruby ek, dtg honeymoon sekali, kenduri belah farah, kita g belah fuad ek ^^

1 orang yang tak busy ^^:

Cahaya Kegirangan said...

pandai la ko ye ruby.. kenduri aku p umah fuad ye? rugi la tak dtg side aku. ngahaha~ tp takpe, sila datang ye... side memana pun tak kisah.. (",)

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...