Friday, May 21, 2010

Hanya Menunggu Hari sahaja ^^

Minggu lepas kan aku balik kg....ala minggu yang kedua tu, balik nk makan kenduri, interview sekaligus menyetelkan borang2 yang tak setel lagi...

Rentetan hari balik kampung...

Hari Jumaat - Dah amek cuti, sebab nk shopping dengan akak aku, beli barang2 hantaran semua...Petang tu naik bas dekat bukit Jalil, and for your information, naik bas kt bukit jalil senang la bagi aku, sebab dekat ja dgn tempat aku tinggal ni, tapi yang lecehnya jem la kan..pastu tempat menunggu dah sah2 la tak selesa kan, xpa, leh tdoq ja dalam bas kan hehehe....

Hari Sabtu - Pi kenduri member masa Sek Men dulu, kenduri Fiza, congrats beb ^^

Hari Ahad - Mother's Day..bawak mak pi jalan2 shopping kt alor staq, belanja makan dan pi interview...mcm xdapat ja, sbb gaji aku mintak agak tinggi kot kt alor staq, mau kalau kt KL gaji mcm tu, xleh wat apa2 pun huhuhu...Balik antaq mak, kuaq lak g tgk ironman dgn tokwan ^^...

Hari Isnin - Malam ni dah nk kena balik KL dah..tapi abah bising2 sebab tak setel borang nikah lagi aaaaa...pastu aku dah takut ni ha, test HIV pun tak buat lagi huhuhu...terus col tokwan, ajak g wat test HIV...kul 2 ptg baru aku gerak g umah dia..g wat test kt hospital besar alor star yang lama tu..isi2 borang suma, pastu g cucuk..berdebar gak rasa, ada ka tokwan kata ladies first, eh eh eh, last2 dia dulu ahahaha, aku ni penakut sket..tapi xdak la sakit pun, mcm semut gigit ja, tapi pastu pedih sket la, sket ja hehehe...

Ambil masa 1 jam ja dari proses pendaftaran smpi la pembayaran, ok la tu kan, xdak la lama pun kan, kena la singgit hehehehe^^..

Pastu terus kami balik umah...aku nk berkemas2 lak, nk balik KL lak malam ni..So malam tu, kami pun melepak la di Old Town white coffee, sambil layan tenet...Sekali abg tokwan tepon, bgtau kata masa nk hantar borang ke pejabat agama, kena dua2 orang pergi untuk sign borang aku janji lak....alaaaa ya ka....so memang cansel la balik malam tu, burn ja la tiket aku huhuhu...so xjadi nak surf internet, sebaliknya mengisi borang nikah dengan tulisan jawi...ahahaah lawak ja tokwan isi borang nikah, dia tulis jawi, bukan mcm menulis, tapi melukis hehehehe....


aigooo melukis ka menulis ni?? hehehehe

Selasa : pagi2 lagi abah dh gerak suh tanya saksi bagi belah lelaki...eee tokwan ni...abah la yang tolong g antar borang kt tok imam...thanks abah...anakmu ini memang suka bangun lambat huhuhu...

Kul 12 lebih baru la aku gerak g umah tokwan, nk g submit borang, borang dia pun lum di cop lagi...tok imam masjid pi mana lak ntah...last2 kul 3.30ptg gak la pi pejabat agama....tokwan siap suh abg dia datang gak sekali, elelele, trick la tuh ^^...

owh rupanya2 surat aku janji yang kena sign tu, aku janji untuk memperisterikan.mempersuamikan sekian sekian ....pastu kena sign suma, memang kena pi pejabat agama gak la, xleh nk wakil2...di sebabkan abg tokwan ada sekali, borang nikah tu siap aritu gak, kalau tak tunggu 3 hari baru dapat yeeehaaa....

Pastu pi lepak2 umah abg tokwan(bakal BIL ^^) sambil tengok badminton....

Pastu malam tu baru la balik KL dengan jayananya ^^....Thanks yang bagi pinjam keta, syok la b nek keta, xyah nk mai antaq b, nk mai amek b, pandai naaaa ^^


0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...