Wednesday, April 7, 2010

Checklist menuju hari-hari bahagia

Lagi dua bulan..A'a dua bulan ja lagi nk hidup membujang ni.....ermmmm banyak gak benda yang lum settel..jom la check tgk

1. borang nikah (paling penting) - lum isi lagiiiiii aaaaaaa tertekan
2. test HIV - pun lum buat lagi aaaaaaaaaaaaaaaaa
3. kad jemputan - dh hantar printing dan byr deposit..tgu nk siap ja
4. tempah baju kawen - dah tempah dah
5. make up - aaaaaaaaaaaaaaaaa xdak make up artist ni, mcm na? sapa yang sudi nk make upkan aku? dah last minit, mmg xdak orang daaaaaaaaaaaah huhuhu
6. catering - abah yang uruskan semua- lega dah part ni
7. barang2 hantaran - dah beli, tgl suku ja lagi
8. gubahan hantaran - idea dh ada, malas nk pi beli barang2 gubahan....xpa buat sat ja, aku ada kakak yang kreatif, so xrisau sangat...
9. doorgit - tgl 20 percent ja lagi...pastu dah tau nk isi sesuatu dlm kotak comel tu, tapi ntah la, tgk bajet dulu mcm na...
10. langsir rumah - mak tgh buat...
11. bilik pengantin - nnt kakak n adik aku tolong hiaskan <----jimat kos
12. pelamin- ermmm xdak kot, mayb letak dua kerusi yang cantik, pastu buat mcm pelamin tuk amek gambar...save cost....
13. photographer - dah dapat dah photographer aku iaitu en heary..member masa utem dulu..suka sangat kerja dia yang kemas dan pakej yang murah...aaaaaaaa xsabaq rasanya ^^
14. baju tuk nikah : pun dah tempah pada mak sedara aku...
15. tudung for kawen : kena beli sendiri, butik xsediakan tudung, ermmm kena balik kg pi tgk kt butik lain, amek cth warna baju


erm...tu ja la kot...uish banyaknya tak settel lagi ni...dengan keja yang banyak ni, leh ka aku menghadapi semua ni? aaaaaaaaaaaa rs sedikit tertekan laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa





4 orang yang tak busy ^^:

Alida Ali said...

Sabaq ye B...srnk apa bt persedian tuk kawen ni...nanti dh kawen hangpa duk jauh2 ke...

nuRuLain_zAiNi said...

byk nye kene wat...huh..

Bro Framestone said...

amboi die...

kad jangan lupe ek

Assalamualaikum wbt

Untuk pengetahuan anda, pemenang contest sweet couple yang broframestone di telah disiarkan pada minggu lepas.

Bagi yang termiss anda boleh melihat pasangan yang sweet melalui pautan ini, http://www.broframestone.com/2010/04/pemenang-contest-sweet-couple-vs-broframestone-khaizarien/

Bagi yang pasangan yang tersenarai.. sila hubungi bro melalui email untuk penyerahan hadiah if nk amik by hand pun boleh (leh gak berjumpa)


Sabtu ini bro akan berada di Times Square, Kuala Lumpur untuk menghadiri Gatsby Street Fair 2010 anjuran Nuffnang. Hope korang sudi datang untuk memeriahkan program ini.

Manalah tahu dapat berjumpa dengan bro & pasangannya.

BroFramestone Blog

LanaBusyBee said...

kak ida : tgh sabaq ni kak, dh la byk keja kena wat huwaaaaaa...pas kawen nnt pikiaq len, malaih nk pikiaq skrg ni huhuhu

ain : a'a banyak..so prepare la awal2 supaya tak jadi mcm ruby ni huhuhu

bro frame : bak mai alamt, nk pos ni hihihi..alaaa org dh kalah la huhuhu

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...