Thursday, April 15, 2010

Romantik Tag

Tag ni dari Wan Salmi a.k.a Pn Farah ^^

Tu pun seb bek aku baca entry dia, agak aktif juga dia berblogging ni, besa la, baru berjinak dlm dunia blogging ^^...apa2 pun semoga berjaya wan salmi ^^..


Jom2 layankan ja tag ni hehehehe


Hubby aku tukaq jadi fiance ek ^^

1. first time jumpa with your fiance, bila and kat mana?
kt yahoo chat room 3 kedah ahahaha..ingt lagi tau...pastu jumpa face to face di shahab perdana aloq staq, xsangka kan ^^

2.love at first sight?
yes..jumpa ja kt shahab tu dalam hati aku " ni la lelaki idamanku ^^"

3. who is he when the first time you meet him?
yang aku tau dia dh keja..tapi xsure keja apa huhuhu selalu dia kata "tukang kebun ja"..

4. how long it takes for him to ask you out of a date?
sebulan pas jumpa di shahab perdana, dia ajak aku kuaq ^^

5. first place dating?
kt taman tasik jitra tu...ala apa ntah nama taman tuh hehehe

6. how he proposed?
dia suh aku panggil dia sayang, dan dia nk panggil aku manja elelele, last2 jadi abg n b ja hehehe

7. special date with your fiance?
setiap kali kuaq dgn dia, mesti aku rasa sgt special walaupun xtau nk pi memana hehehe

8. changes that he asked you to do?
jgn cepat marah sangat , dia kata hihihi..ye la darl, i control la ni ^^, janji u tak buat perangai okeyh ^^

9. what is about him that you love so much?
dia sangat cool...saaaaaangat2 cool dan sangat pandai buat lawak...bila aku marah dia ja, mula la dia nk menyanyi la, buat pantun la hihihihi..sayang sangat kt dia ^^

10. what is about him that you wish he would like change?
jadi seorang yang rajin pi keja ahahahaha

11. you will lose your mine and crack your head when he?
buat perangai dan xmo angkat tepon...leh gila taaaau huhuhu

12. you will smile through your eyes for the whole day when he?
puji aku la ahaha, dia susah gila kot nk puji hihihi

13. complete below sentences 'my love towards my fiance is as big as..'
seinfiniti alam semesta ni yeeeah ^^

14. nak pass tag ni kepada siapa?
kak seli, kak ida, dan relyza..yang lain pun boleh ja buat kalau sudi ^^

3 orang yang tak busy ^^:

pn fAzrin in d h0use said...

weh cik ruby..kan aku dh bgtau kt shoutmix yg aku ada tag ang...aishhh nie kes x membaca shoutmix la nie...dh lm pulak 2 tag nie...hehe...xpa2...pas kawen nie peedot sure slalu puji ang...tp laki aku dari sblm kawen smpai pas kawen....tpp kena paksa tiap kali puji aku...huhu

ardinihumaira said...

hehehe.. bestnya tag ni :)

LanaBusyBee said...

pn fazrin : laaaaa ya ka? ahaha aku xpasan pun wes, sbb aku busy sgt la ni hukhukhuk...ok la tu, puji dlm paksa ahahahaha

dni : buat2 yer dni kalau rajin ^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...