Monday, June 1, 2009

Jodoh dan cinta

Gila lama kan aku nk update satu entry ahahaha...tapi xpa, sekali aku update 3 sekali hehehe....

Perghhh...tajuk entry kali ni jodoh dan cinta...ahahaha, saja nk sembang pasal ni memandangkan ramai kawan2 aku dan opismate yang kawen time cuti sekolah ni...antaranya:

1. Zahir - Opismate
2. Kak Naim - Opismate
3. Tasnim - member sekolah bahiyah
4. Milan - member game ran online
5. Ee @ Bal - member asparakaseon
6. Wanie - Opismate
7. Faizal - Opismate

Uish ramai tu kan hehehe...tapi berapa kenduri jer yang aku leh pun huhuhu...Apa2 pun SELAMAT PENGANTIN BARU!!...
ok2 sambung kepada topik asal agagaga....hurm....ajal maut ketentuan Allah..Kalau jodoh??

Kes pertama :
Aidil : Aidil masa kecik2 dulu(bukan nama sebenar) xnak kawen la....
B : Awat?
Aidil : Ye la....kang nnt kalau kawen dengan pempuan yang cantik, pastu ada lagi pempuan yang cantik
B : beh tu?
Aidil : ye la, mesti nk kat pempuan yang lagi cantik...dah kawen dengan lagi cantik, kang ada lagi yang lagi cantik
B : ceh, mcm la pempuan cantik tu nak jer dekat Aidil...pasan gila
Aidil : Ahahahaha, dah nama pun masa kecik2, mesti pikir yang bukan2 hehehe

Kes Kedua :
Sis I : eh akak....bf akak ke dak tu??
Sis E : A'a bf akak la...napa xensem ek??
Sis I : hurm napa akak leh berkenan dekat dia?? pelik la akak ni...bkn akak xde rupa, amek la elok sket...
Sis E : akak kan, akak tak kisah rupa dia mcm na....janji dia pandai...pandai giler...
Sis I : (dalam hati) ptt la bf dia semua x ensem....cari yang pandai rupanya...
(sekarang Sis E dah berkawen dengan lelaki yang pandai tu,tapi mmg x ensem,mata dia juling sket, sama2 ada PHD, ada anak dua orang dah....ok je kan)

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...