Wednesday, June 17, 2009

Zaman kegemilangan kekurusan

ahahaha...tajuk entry tak leh blah la hehehe...
tapi korang tgk la sendiri huhuhu..
aku seblm masuk utem, berat aku 56kg...
dah ideal dah dengan tinggi aku...
dan aku xsedar pun sama ada aku ada tummy ke x...
selama 3 tahun setengah berilmu di bumi bersejarah tu, berat aku smpi menjangkau 66 kg...
wao 10 kg tuh aku menternak lemak di utem ahahaha....
xpe2, akan aku usaha menjadi berat ideal itu kembali iyaaaah..
tapi persoalannya bila???
ala...lmbt lg nk kawen, buat slow je la kan...
kurangkan nasi, minum air byk, mkn xyah mkn dah, okeyh hehehe
k2, xyah melalut lagi...layan pic ni ha....

ni first sem..berjalan kaki dari pangsapuri ke dataran ni tau..betapi gigihnya kitaorang agagaga


tengah tunggu bas pun sempat lagi nk posing ahaha..tapi aku kurus gila time ni, muka pun mcm br dtg dr kg agagagaga

ni lak sem 3..masa ni kitaorang stay kt rumah kedai..tapi ni di dataran gak klu x silap aku...konon2nya nk joging la tuh hehehe

ni pun sama, sem 3 xsilap aku...



pic ni lak, sem last dan presentation yang last..en azman abu kot nama lecturer tu nedy hehehe...subject internet security hehehe

ni lak, pic yang terkini..ahaha setelah bekerja selama lebih kurang 2 tahun di encoral, inilah hasilnya ahahaha

7 orang yang tak busy ^^:

Alyda Ali said...

ala cam best lak kan buat perubahan dr kurus ke gemuk ni...nanti nak bt la....pic awk yg akhir ni nampak perut la hehehe jgn marah na...

LanaBusyBee said...

xmarah pun..mcm pregnant kan..pregnant yg xkuar baby ahahaha..ala baju tuh jerut kt ctu, kembung angin tuh ahahaha

mo0ney said...

xper b.aku bg semngat.tp jgn cepat2 sgt.satgi hang kawen lu dari aku

LanaBusyBee said...

ahaha...xdenyer nk kawen lam ms terdekat ni...tapi kita pi serbu kenduri wizza la ahaha

Zakiah Mohd Saad said...

hahaha...cam best je tgk gambar hg dulu2..mmg kurus dan nampak baik..time bila badan hg leh meningkat naik ni e?tu la, lepas makan tidoq kot.

Saliza said...

tp awk kurus x bape nak comel la. tp sy dpt byg kalo awk kurus awk rs lawa pastu awk control ayu. x aci2 sbb nnt sape nak gelak besar ngan sy yg lawa tp x control ayu ni wahaha

LanaBusyBee said...

kiah : time sem 3 la..kita kan sibuk wat bengkel masa tuh...then panel kata sistem aku tuh x membantu, then aku frust, aku mkn tdoq la, tu yang naik tuh huhuhu...nyesal aku wat mcm tuh..hana wat mcm tuh, badan dia menten ja huhuhu

kak seli : agagaga...ala, sy nk kuruskn kt bahagian2 tertentu jer hehe...alaaa xde maknanya sy nk control2 ayu ni, not me

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...