Friday, June 19, 2009

My First Love Story

ooo wo oh..ooo wo oh yeeeaah....lalalala...kak seli, leh tau x lagu apa? ahahaha...
br pas td aku chatting dgn xbf aku yang pertama...dan aku kira dia adalah first love story aku hehehe...

sebenarnya, aku xpuas ati, napa dia clash dgn aku..masa aku kapel dengan dia, umo aku 18 thn, dan clash ms umo 19 tahun ahahah...sbb apa ek?? alasan dia bg, sbb kami masih muda, lagipun kami xpenah gaduh...xpenah ada masalah, tu alasan dia..dia xnak sakitkan ati aku...tapi dia jarang la nk sms aku...jarang nk call aku...miskol pun jarang...sekali dia miskol, aku dah rasa bahagia giler..korang pun leh rasa kan...bayangkan la, kawan2 dok gayut2 dgn bf derang, dok main sms, aku?? ssh giler la...rs lonely sgt...lonely...i'm soooo lonely.....blogger-emoticon.blogspot.com

then td, pas dok ym-ing dgn dia, br aku tau napa dia nk clash dgn aku...ahahaha lawak plak aku rasa.....mmg dia first love aku..aku memang syg giler kt dia...lagipun, aku tak penah nk rasa kapel dengan dia pun...dia yg ajak, aku pun on je la hahaha, klu dia x ajak pun, aku rs aku ok jer, leh aku dok kaco2 fadil lagi ahahaha....sekali dia layan aku mcm ampeh hehehe...rupa2nya, dia xde heart feeling pun dgn aku...xder rs cinta...dia kata dh cuba, tapi xleh...dia ingt aku ni leh go on je dgn dia, tapi x...ahahaha bila ingt2 balik, ptt la dia layan aku mcm tu je kan.....

kira dia ok la, dia kapel dgn aku sat jer..kang aku syg dia dh byk2, kang clash lagi sakit ati kan..tq Norfa ahahaha...len kali kawan dulu, br la kapel ka kan hehehe...

tapi, cara dia mintak clash dgn aku, mmg x kena langsung, time tu aku naik bas dr alor star ke melaka, nk balik utem, dlm bas la dia col aku mintak clash huhuhuhu...mmg nangis gila2 la aku.,..pastu dgr lagu sedey2 lak, lagi lablogger-emoticon.blogspot.comthen, fadhil la yg col aku, tenangkan aku..tq fadil hehehe...

lama gak aku single.. i mean single dr kapel2 ni la...skrg pun single lagi, hehehe sbb lum kawen lagi kan hehehe...

so skrg ni, aku dh happy dgn pdot dan kawan2 di sekeliling yg tak penah jemu bg aku semangat antaranya, fadil, sohi, heary, nedy, hana, kiah, kak ziera, kak seli, muni, jamal dan ramai lagi...sorry bukan xmo sebut, tapi byk sgt..tq korang hehehe

6 orang yang tak busy ^^:

nedy said...

jeles nyer...name heary kuar dulu dr aku...wakakkaka...;p saje gediks..

Saliza said...

dah invite pdot baca blog ke lom ni haha

zayha ahmad said...

woit pasepa nama aku tadak? igt dlu..aku yg dk adjust hg ngn dia. ahahaha

LanaBusyBee said...

nedy : elelele sebut gak kan...mmg gedikss hehehe

kak seli : dh ajak berjuta kali dh, dia malazzzz...so xkisah la sy nk tulis entry apa pun hehehe

leha : sorry beb, bkn lupa la, nnt edit balik ahaha...ha la, sbb hang adjust la,dia xdak feeling dgn aku pun ahahaha

or0 said...

aku x buat pape pon...

LanaBusyBee said...

or0 : elelele ...xbuat apa2 konon...call aku kata ada gf, nk bg aku tumpang rs ko heppy...aku hepy wes, tapi tu la ko...sesaja jer ek ampeh

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...