Saturday, June 6, 2009

Tag By Farsha ^^



Tag ni punya la lama Farsha tag kan hehehe...Baru nk buat...ok la tu, buat gak kan hehehehe

1. Kekasih saya adalah : Tokwan ahahaha

2. Saya sedang mendengar : Stay With Me Tonight - DBSK/TVXQ

3. Mungkin saya patut: Lebih fokus buat kerja dr main game ahahaha, dan dptkan tdo yang secukupnya hihuuuu

4. Saya baru sudah : check email...hurmmmm

5. Beza rakan, sahabat, kawan : hurm...ssh nk di tafsirkan la....mcm2 ragam

6. Saya tidak faham : Lelaki mesti ada perempuan lain jika sudah mempunyai seseorang yang caring n loving pada dirinya???

7. Saya perlu mencari: Idea untuk mereka apa2 saja....saya sgt malas nk pk, tgu ada mood dulu huhuhu

8. Ayat terakhir yang dikatakan kepada saya : ok, nnt tdo - Kata tokwan

9. Makna kehidupan : Hidup perlu berjuang untuk kebenaran kita...jgn biarkan di rampas orang lain, jika tak mampu, lepaskanlah...

10. Cinta itu adalah: suka dan duka, garam dan gula, masin dan manis

11. Saya paling suka : bermain game dan character game saya up level weeeehuuuu

12. Saya akan cuba : menyelesaikan hutang2 yang ada (PTPTN, Keta dll) serta xmo buat hutang iyaaaaaah

13. Mengapa rakyat Malaysia suka menggunakan LAH di akhir ayat mereka : sbb Lah ve sgt cumel ahahaha

14. Telefon bimbit saya : Nokia 5610 Express Music

15. Katil saya : xde2...ada tilam ja...dok umah sewa la katakan, beli tilam jer huhuhuhu

16. Soalan yang bagi saya tidak perlu ditanya : bila nk kawen, xyah nk tanya, tgu ja kad jemputan nnt keyh hehehe

17. Teknologi adalah : keperluan yang sentiada berubah2 membuatkan aku jadi teruja waooo

18. Bagaimana saya boleh memasak masakan yang saya paling pandai masak : belajaq dr akak...akak dh ibarat mcm mak, mak xmo ajar, dia akan masak smpi abeh, and anak dia mkn hehehehe

19. Semalam : saya kt pudu, bas septt kul 11 mlm, tapi bas dtg kul 12 mlm huhuhuhu

20. Hari ini : saya berjaya main game sambil update blog hehehehehe

21. Malam ini saya akan : meluangkan masa dengan tok yang tgh sakit dan bersama2 mendoakan kesihatannya

22. Esok pula saya akan : balik KL dah...adeeeeeh, penatnya rasa huhuhuhuhu

23. Saya betul2 inginkan : menjadi seorang GURU huhuhuhu

24. Badminton atau futsal : Futsal walaupun x terer hehehehe

25. Karaoke : dengan tokwan ,berduet lagu gadis dan bunga agagagaga

26. Kereta : Myvi 1.3, Carribiean Blue

27. Bilik yang terang atau gelap : Terang bila main game, gelap terus nk tdo, malap2 xmo, nnt mata rosak huhuhuhu

28. Makanan jepun adalah : Tako and sushi...layan jer la...seeeeeedaaaap..ittadakimassss

29. Ayat terakhir yang nak anda katakan pada seseorang : aaaaaaaa beee ngntuk la

30. Siapa yang anda tag :Hapacrita, Heary, Nedy, Kiah, Kak Seli, Zai, muni, wizza dan sesapa jer yang menjadi follower aku hehehehe...

2 orang yang tak busy ^^:

mo0ney said...

damn.kena tag !!

LanaBusyBee said...

oit br baca ke..owh lupa nk ping hang hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...