Friday, June 5, 2009

Gimik

ahahaha...baru2 ni saja aku wat gimik kt status YM aku...aaaaih ramai lak yang bertanya...

First aku punya status
"kerana duit, kawan jadi lawan..kerana duit musuh jadi sahabat...kerana duit orang di tindas..kerana duit la xleh kawen lagi agagagaga"

Pastu ramai la dok ping aku, "ko nk kawen dah ke?"," kemain lagi ek status ko", "a'a aku dah kena main dengan kawan yang mcm tuh,pinjam duit xmo byr balik"..

Paling banyak yang tanya, ko bila nk kawen??? agagagagaga..pastu aku buat status mcm ni lak....
"plsss dont ask me when i want to marry...just w8 my invitation card, mayb 2 year?? i dont know..."

ahahaha..pastu ada lak yang tanya " Napa, ramai sangat ke yang tanya bila ko nak kawen ke?" ye laaaaaaaaaaaa.....ramai la ahahaha...saja buat gimik jer pun....then seseorang ni kata kt aku.

seseorang : benda baik, xelok tangguh
aku : memang tak elok tangguh, kalau kawen pakai RM500 ja, sok gak nak kawen
seseorang : boleh..tu kena tangkap basah dulu kot ;D
aku : xmo la....buat apa nk buat benda tak elok untuk mempercepatkan benda yang elok? kan dah jadi xelok
sesorang : :D

(end mcm tu je la)

tu yang leh ada status aku mcm ni
"buat apa nk buat benda tak elok utk mempercepatkan benda yg elok? kan kan kan"

ahahaha...tu la gimik jer...aku lum lagi nk kawen, nk dukung akma pun aku xberani hehehe

1 orang yang tak busy ^^:

mo0ney said...

haha..now baru phm

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...