Sunday, November 24, 2013

Hunting barang baby ka? Ayahnyaaa??

Holla...harini sabtu..tapi sapa yg baru baca skrg, dah ahad la yer muahehehe...

Member ada call, bgtau kata ada sales barang baby kt star parade, kt kasih ibu pun ada gak...so suami aku mmg xcited nk beli barang2 baby..xsusah sangat la nk ajak dia keluaq hehehe...

Mula2 singgah mydin dulu, beli barang keperluan,  mcm hot chocolate drink (suami ja yg minum pagi2, aku xleh, minum esp sudah,kan GDM muahehehe), sunquick, dan brg2 keperluan lain..

Pastu baru pi star parade...suami nk beli bagpack yg keras tu,apa ntah nama dia, yg ada compartment tu..dia kata nnt sng nk siap2 utk pi hospital...rm88 jugaklah..tapi mcm xberapa nk muat ja kan...tgk la, nnt nk survey online lak...

So xjadi beli, suami kata dia nk beli jaket...haaa so mcm cari brg dia lah ni jawabnya...dah jumpa...kami pi cari brg baby lak...beli apa??? Baju lengan pnjg 2 helai, baju lubang2 sehelai, sarung tgn dgn sarung kaki 3 set, tu saja dh rm75 hahaha...mahal barang2 baby ni...pastu aku blur nak beli apa lagi...adik n kakak aku kata dh ada brg, jgn beli banyak nanti pakai sat ja...so, nanti la buat list lain nk beli apa lagi kan...

Balik2 rumah, cari barang2 baby, ha tudia, semua dah ada...cuma baju newborn kena beli lagi 2-3 helai utk cukupkan 2 minggu punya pakai..

So yg xdak lagi, barang keperluan utk menyusu, botol susu, pump, cooler bag..hurm apa lagi eh?

Rasanya xbanyak dh nk kena beli..so kena bersedia fizikal dan mental je la ni...

Rasanya aku tak pernah pun kan upload sekeping pun gambar aku time mengandung kan? Ok terimalah, ni latest punya 27 minggu...

Besaq kan baby bump?hehe tengok badan la kan muahehehe...

Ok, tu ja la kot....sapa2 ada link yg jual brg baby murah2, boleh drop komen yer...malas nk berjalan, baik beli online ja muahehehe

2 orang yang tak busy ^^:

cik selamah kundang said...

amboi kak bi.up dekat fesbukla baru ahkak komen kak bi comey...kemon

LanaBusyBee said...

hahaha xmo lah wakaka

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...