Sunday, September 29, 2013

Photobook Dari Pixajoy tengah Promosi, harga MURAH dari serendah RM52

terketaq2 tangan kalau tengok promotion photobook ni hahaha..maunya tak...dah la murah...tak pandai design pun boleh buat sendiri, senang ja taaau....

boleh baca entry aku yang sebelum2 ni

http://lanabusybee.blogspot.com/2012/03/cara-cepat-edit-photobook.html

http://lanabusybee.blogspot.com/2011/11/yeeeay-photobook-dah-siap.html

http://lanabusybee.blogspot.com/2012/10/yeeeay-photobook-lagi.html

http://lanabusybee.blogspot.com/2013/02/yeaaay-photobook-daripada-pixajoy-plak.html


so kalau nak beli, sila lah klik pada gambar di bawah ni...aku harus rembat satu, fav saiz landscape 8.5"x11" wohoooo

mood : terkilan bila external hdd rosak wuwuwu..yg lain tak penting, yg penting gambaq dalam tu wuwu :((( kalau ada yg dlm facebook pun, yg selected saja, yg lain (mcm privacy) xdak...aaa sygnyaaaaa...sebab tu la pentingnya kena print juga kot mana pun huhuhuhu

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...