Wednesday, October 31, 2012

Yeeeay Photobook lagi

Aku kembali lagi setelah lama menyepi hahaha...ayat tak leh blah, pastu sat "aku" sat "saya" sat "lana" krisis identiti sungguh hahaha...AAK??

Ok, kali ni aku nk mereview pasal photobook...sebenarnya dah lama dah siap, baru ada kesempatan nak update hihihi.....kan dulu aku ada pernah tulis entry ni kan,, so ni entry yang tu dah siap yeeeay ^^

Sebelum tu, kalau nak tau cara2nya, silalah klik pada link ni yer sayam2 ^^

Mula2, photobook yang siap dulu...saiz medium lanscape 11x 8.5" kalau tak silap...harga dalam RM78, ntah x ingat dah...Aku abadikan kenangan berjalan2 dengan hubby munchy kat dalam ni...nak pi print kat kedai, malas, sebab pastu nak tempek2 dalam sticky album lak kan...baik buat cara digital hehehe..kalau gambaq dalam pc hilang pun, tak lorat sangat hehehe..

Design 100% by me...scrapping tu ada gak amek dari readymade photobook, pastu edit2 la mana yang patut kan hehehe
 


and yang ni saiz kecik, RM54 kalau tak silap...small landscape...kira ni last aku beli saiz ni hahaha, sebab tak puas, kecik sangat...dah la aku edit saiz medium. pastu kena resize lak..berpeluh2 den huhuhu...

Album yang ni aku abadikan kenangan dengan family dan kawan2...mana2 gambaq yang dah edit, boleh burn dalam cd, simpan hahaha...sebabnya memberatkan pc la hahahaha

sebahagian dalam album...ni masa pi showcase Maher Zain 

ni masa konvo adik

ok, tu ja la yang aku nak kongsikan...kalau nak tau lagi macam2, boleh pi kt atas blog aku tu sebelah kiri, taip photobook, jumpa lah entry suma yang pasal photobook ni...

ada lagi 2 kupon nak kena siapkan...nasib baik duedate dia tahun depan hehehe...kali ni aku try yang pixajoy lak..sama ja mcm photobook punya ^^


2 orang yang tak busy ^^:

Emma said...

Cantik...mahai dak nak buat photobook ni?

Amin Samad's said...

sapa yg buat photobook ne bee?? cun ar..cer bagi price hehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...