Saturday, February 16, 2013

Yeaaay Photobook daripada Pixajoy plak

Selamat tahun baru cina ^^...walaupun dah lepas, rasanya boleh lagi ucap kan hehehe....ok, memandangkan CNY, pixajoy pun ada buat la deal yang best ni....uiii, memang best kot RM88 dapat saiz medium, pastu 50pages....murah la kan...free delivery lak tu...

jangan susah hati tak tau nak edit macam mana, senang guna photoscape ja..memang senang...nanti ada masa, aku tolong ajarkan nk guna photoscape...dah la free, best lak hihihihi...

ha, berkenaan photobook ni, aku ada dua voucher yg tak redeem lagi, dah la 18 hb ni duedate kena submit, klu tak submit, memang burn la jawabnya...sayang wooo....

kena submit 18 hb ka? eh tak la, kalau dia kata, can redeem start 23 hb 5 2012 until 18 hb 2 2013, so antara masa tu kena redeem dah...jgn lupa okeyh...sayang ooooo hehehe....

so sapa2 yang nk beli deal best ni, bolek klik ja pada gambaq kt bawah ni...pastu signup or beli ja mcm biasa..senang ja...cepat2 deal ni hanya smpi 21 hb 2 ni saja...rugi ooo kalau tak beli ^^

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...