Wednesday, October 12, 2011

Yeeay jumpa blogger otai yang low profile ^^

Hari ahad lepas, lana dah janji dengan sorang blogger ni...dia ada tweet lana, "bila mau jumpa amek barangan garnier ko ni?" yeeeay dapat hadiah!! ingat tak contest yang lana join kat cni? dah dua orang je yang masuk, so peluang menang memang sangat tebal hehehe.....

so lana jumpa dengan Jardness a.k.a zarah di midvalley..tu pun sebab Jard nk belikan camera digital utk adiknya,baiknye lah kakak ni hehehe...

so kalau dh pi midvaley ni, opkos la lana makan makanan korea ni hahaha...tapi lana try beef bbq..adeh la, manis, tapi mcm teringin bimbimbap, tapi xpa la, takut tak lalu hehehe....

disebabkan daging ni terlalu manis, lana gaulkan dengan kimchi..kimchi tu xsedap pun, tapi bila gaul sekali, ok la plak hehehe...

   
and me ^^..jgn tertipu taktik camera yang menampakkan lana kurus ni yer muahahaha
dan Mak Buyung ^^...my sis...
 
and now presenting!! tara, jardness ^^ jard ni nmpk mcm ganas, tapi lemah lembut je orangnya haaaa =)
 beria dia nk tayang gigi dia...cantik dah kan....eceeey...

Lanabusybee and Jardness ^^


dan inilah hamper hadiah lana yeeeay ^^...suka2, dah xyah beli deodorant n lotion dah...^^..night cream garnier tu, lana kasi photographer lana memrangkap housemate lana gak hehehe...

nilah first time jumpa Blogger...selalunya dok menyembang dalam fb saja...Almaklumlah, lana ni kan pemalu miahahaha ^^...

p/s :nice to meet u zarah ^^...

4 orang yang tak busy ^^:

Jard The Great said...

apa nama dah kamera lana tu? CUN la gambar!!!!!!!!! hehehe..

nanti lainkali kita date lagi ye ^^

Mama Gee said...

makanan korea ye...mcm sedap je?

mama pun jarang2 jumpa blogger...

hazman aka species1980 said...

whoaa....tahniah la sebab menang adiah... nanti boleh la buat tutorial mencantikkan gambar....selera tengok hotplate tu

#ciksuzlin said...

bestnya (>____<)"

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...