Friday, October 14, 2011

Photobook.com yang besh!!

haaih gila sungguh la lana ni..boleh dikatakan obses dah dengan groupon...groupon selalu buat deal diskaun tak henggat punya...

Yang lana penah beli, ialah kupon photobook la..wohoo besh..satu, lana baru ja submit, setelah penat lelah mengedit gambar kawen lana.ada lagi satu kupon belum terusik,duedate lg 5 bulan...yang tu lana plan nk buat koleksi gambar dgn hubby sepnjg setahun lebih ni.....

dh setahun 4 bulan baru ada gambar kawen kaah? Xla ni kompilasi dari tunang,nikah dan kenduri..nk hire photographer utk semua event mmg la xmampu..so buat sendiri la kan...puas ati..alaa xyah nk pandai design pun,guna software yang dunload kt photobook.com, nah,here u go,design la suka ati kan hehe..

Skrg ni photobook buat promotion lagi dengan groupon, rm54 satu photobook, nak try tengok klik kt cni yaaah ^^, pembelian unlimited...beli la byk mana suka kan...lana ingt nk beli dua,satu koleksi gambr masa study dulu, satu koleksi time keja ni haha...over kan...eh x la, gila ja hahaha...

Issh xsabar lak nk tgu photobook yang di hantar siap..tunggu lg seminggu yer...nnt lana cita lebih terperinci lagi pasal ni, ok bebeyh?? Hehe....

Published with Blogger-droid v1.7.4

1 orang yang tak busy ^^:

cujen said...

kite pun de beli gak...beli 2... dah dapat pun...dan hasilnya sangat2 besh!! gambar clear giler... mcm mana nak tengok eh? nnt la i update lam blog...tp mcm tak nampak jelas pulak nanti...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...