Friday, October 14, 2011

Pakcik bas maraliner yang jahaaaat!!!!

Hati dah berdebar-debar ni, takut tertinggal bas...bas berhenti di tepi jalan nk mengambil penumpang...bas yang bakal aku naik ni, nk balik kg....mak n abah yang hantar aku kt hentian pudu tu haa...fuuuh nasib baik la sempat...

berlari2 aku nk pi bgtau kat driver bas tu..."pakcik, tunggu saya" kataku...driver tu kata "ha cepat sket", "ok2, saya nk jumpa mak abah saya sat naa" ujarku...pastu aku berlari ke arah mak dan abah, salam peluk cium orang tua aku...sekali, bas tu berlalu pergi ja..nk kejar memang tak boleh dah, di jalan raya, aaaaaaaaaaaaa rasa sangat tension huhuhu....

ni la bas yang tinggalkan aku huhuhuhu
pastu adik aku ada ajak aku, jom kita pi berlari tunggu dekat hentian putra, sebab berhenti kat ctu nanti..aku pun, ha ok, jom...berlari la kami berdua dengan penuh rintangan...siap berlari ikut short cut lagi...yang tak menahannya masuk satu kawasan tu, kena ikut halangan dan rintangan mcm dah kena pi team building lak hahahaha....sukar di ceritakan di sini huhuhu...

elok sampai ja hentian putra, bas memang dah terlepas pun...aku rasa sangat hampa hukhukhuk(T_T)...pastu baru aku terdetik di hati " eh awat kita berlari2 bagai nk gila ke hentian putra ni? napa tak mintak tolong abah yang hantarkan ja?" hahahaha....pastu mula la pening kepala nk kena beli tiket lain huhuhu...harap2 la ada....

dan yang peliknya, mcm mana mak dan abah ada di KL lak, siap hantar aku kt pudu lagi...aebh tu aku nk balik kg napa? 

aku tengok jam di hp dah pukul 7.30 pagi...eh..laaaa mimpi rupanya kekeke...tapi serius wes, rasa mcm betul2 berlaku kot...rasa sangat marah dengan pakcik bas tu aaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhhh hahahaha

psst : mayb sebab aku selalu tertinggal bas, ada la 5 kali tertinggal bas, sampai termimpi2 hehehe...

6 orang yang tak busy ^^:

auny aizie said...

cehhhh kemain aku percaya dia kena tinggai basss . kahkahakha

Mama Gee said...

lorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

QUEENPINK said...

la..mimpi rupanya..hehe...

Anonymous said...

Hahaha...i Like this story...

nur hidayah isa said...

cisssssssss tipah tertipu

uncHa said...

hahaha ingatkan betul :p

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...