Thursday, September 29, 2011

First time nih...Mana stokin? huhu

Tersentap la...tapi kena ikut...apa yang lana dok sentap menyentap ni? klah, jom nk cita....

alkisahnya, lama dh terjadi benda ni...ingat tak masa lana dok busy2 bulan 7 lepas nk launch ebook? sampai lana mengalami perubahan hormon yang teruk di sini...

sebulan lana tak jumpa hubby munchy...sebabnya kekangan masa, lana xleh nk balik sebab memang tengah busy siapkan preparation untuk launch ebook...nk pi cameron highland dgn opismate pun cancel last minit huhuhu...so jalan terbaik, hubby munchy la mai KL kan.... 

hari khamis malam jumaat hubby dah sampi di KL (ehem ehem hahaha ^^) pastu hari jumaatnya si isteri kena pegi event, launching ebook...so tema kitaorang pilih ialah pakai jubah...seyes, sepanjang hidup, satu jubah pun lana xdak huhu, teruk kan....so jubah yang lana pakai hari tu pun, pinjam opismate punya...thanks fa, i know u read this ^^....


masa lana dah siap2 pakai jubah n tudung segala, mcm biasa la, mesti mintak pandangan hubby, ok x kan hihihi...hubby kata ok ja...dia kata, dia dh belikan satu jubah untuk lana, tapi ada di kg la...pastu tetiba ja hubby kata "mana stokin?" erk....spontan ja lana kata " abg belikan la" muahaaha...sentap tu, xla jugak...tapi mcm bagi hint kan huhuhu...


berikut adalah sedikit gambar masa event tu...credit this pictures to Hasnol ^^

teka mana lana? muahaha
..


psst : dah beli stokin sendiri masa raya hari tu, tapi tak pakai pun ish apa nk jadi ni, ishhh.... hubby lak dah suruh pakai jubah saja, xyah pki baju kurung lagi dah..dia suka lana pki jubah ja...ermmm InsyaAllah isterimu ni slow2 akan memenuhi permintaan mu itu....Amiiin......

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...