Tuesday, September 20, 2011

eBook Kisah Nabi dalam Al-Quran


Hi all...sapa suka baca kisah2 Nabi? daripada kisah2 Nabi kita boleh tau kehidupan zaman Nabi dulu...Macam mana pemerintahan yang berlaku...

Aku sendiri suka sangat2 baca kisah2 Nabi ni, disamping menambahkan ilmu didada...dengan teknologi zaman sekarang ni, bukan lagi dah penghalang untuk kita dapat buku kisah2 nabi daripada orang yang pandai dalam bab penterjemahan kisah2 nabi daripada Al-Quran....

nk beli buku kisah nabi kt mana? beli je ebook The Stories Of the Prophets in Al-Quran, sekarang ni tengah ada promotion, hanya RM30 sahaja mengandungi 29 chapter..

Semua tu pun ilmu pengetahuan kan....satu cerita yang aku nk tanya korang kt cni, korang tau kan Nabi Yusof yang tampan di kaitatkan dengan SIti Zulaika kan...tapi persoalannya sekarang ni, adakaha Siti Zulaika tu berkahwin dengan Nabi Yusof? kalau nk tau, kena la beli buku ni..memang bagus...

Apa sebab musabab yang aku kata buku ni bagus? sebab Bahasa Inggeris yang di gunakan dalam buku ni simple dan senang di fahami...semuanya berkaitan dan bukti daripada ayat Al-Quran...dan buku ini di tulis oleh seorang usahawan yang terkenal di Kuwait Dr Tareq Al-Suwaidan, seorang yang sangat friendly dan penuh dengan kata2 motivasi ^^...

.tak pun kalau korang rasa nk baca dulu tanpa beli, boleh try dunload yang free version punya kt cni http://estore.ansi.com.my/ scroll bawah sekali tau ^^...

Cepat2 dapatkan sekarang, sebab harga RM30 ni terhad tau...

Lotion muka yang memang sesuai, xmo tukaq dah sampai bila2 ^^ 


2 orang yang tak busy ^^:

nuarislam said...

ingatkan leh download ebook..:(

LanaBusyBee said...

boleh dear...u boleh download yang free version dulu, dah suka nanti beli la, xmahal pun rm30 saja ^^

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...