Wednesday, August 24, 2011

Clearance Stok Elianto

Hi peeps...lama gila kan lana menyepi hahaha...bukan apa, mood tak mari la, macam mana nk menaip kan ^^...

Rasanya ni entry yang kedua di bulan puasa kot hahaha....Macam mana puasa korang? ok x? dah tinggal? haaaih bila ntah la lana nk merasa puasa penuh ni huhuhu...

Ok2 berbalik kepada tajuk entry, 2 minggu lepas elianto ada clearance stok...memang kasi cuci la hahaha...HQ dia dekat Taman Shamelin Cheras ni je ha, haruslah pi kan muahehe, bukan sekali, malah 3 kali wakaka....

Tapi lepas dah beli, tengok tarikh tahun 2007-2008 punya barang huhuhu...rasa macam, nk pakai ke tak ek? tapi nasib baik la murah saja...tak sampai RM30 pun semua ni....so mestilah kena pakai cepat2, barang yang ada sekarang, hold on dulu hehehe.....


eyeliner ni memang besh, tu yang 3 RM10, lekat besh sgt, xcomot bila pakai..yang liqued eyeliner kaler deep purple tu pun besh....

shining eyeshadow ni pun besh..boleh main masak2 pakai makeup ni hahaha...

Waterproof mascara pun besh ^^

ha, yang aku pun tak tau macam mana boleh terjebat nk beli hahaha...sebab lipgloss tu aku bukan pakai sangat pun hehehe....

haaaih puas ati kot dapat beli barang makeup...tapi rasa macam was2 bila tengok tarikh tu huhuhu...xpa, pakai kalau ok, klu ada tanda tak elok, buang je la kan huhuhu....

p/s : haaaih bila la ntah nk gaji ni huhuhuhu....

3 orang yang tak busy ^^:

CikRangers (CR) said...

errr..boleh pakai kot..hehehehe..janji xde gatal2 suda... :)

Emma said...

wah, raya ni mekup sakan la diknon, gloomy gitu...

Redbloodsnow said...

kenapalah kat cnie takde ek. zie suka blusher elianto taw...hehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...