Saturday, August 6, 2011

Gambar Peribadi 18sx

Sebenarnya benda ni dah lama lana nk tulis kat cni..tak berkesempatan ja...so jom kita tengok apa gambar peribadi 18 sx tu...jangan risau, tak kan membatalkan puasa korang hehehehe....

Pernah korang dapat sms content mcm kat bawah ni....lana selalu terkejut kot dapat sms mcm ni...tetiba "helo syg, esok sudah nak bertolak" selalunya yang nk msj sayang ni my hubby je pun, tapi kalau dia sms sayang memang buang tebiat la kan hahaha....

sekali tengok, laaaaaaa....spam sms...pelik la lana, macam mana leh dapat no lana ni..

banyak kali gak kot lana dapat sms ni...ni ja yang lana sempat save nk buat modal tulis entry muahehehe....so sapa berani nk call no yang  tertera tu? hahaha, tgk sapa yang angkat dan sapa yang kena....


kalau dapat sms mcm ni, lana tau la spam...ada setengah sms tu berbunyi macam ni " sila aktifkan sms anda, supaya anda boleh menikmati sms seterusnya dengan taip bla bla bla.." penah tak korang dapat macam ni? spam jugak kan...korang bayangkan lah kalau mak abah kita yang dapat (kalau mak abah korang yang jenis high education xpa la kan), mcm mak abah lana ni, orang kampung saja kan, so bila benda2 macam ni, depa cepat percaya....
hari tu mak lana pi aktifkan sms tu, sekali potong kredit rm4..tiap kali topup ja potong rm4...bagi kita, rm4 tu tak la banyak mana pun kan, tapi mak abah yang susah nk cari duit ni, rm4 tu pun dah banyak (kitaorang hidup dalam kesederhanaan jadi duit tu sangat berharga bagi family kitaorang, especially mak dan abah la)..pastu dah jadi macam tu, lana xplain pada mak, jangan nk buat apa2 dah...buat bodo ja kalau dapat sms yang bukan2...menang pertandingan ka, masukkan no akaun ka, tak payah semua tu...barulah mak faham....

so pada korang yang baru terima sms mcm ni gak, ignore je la tau, buat bodo jaaa hehehe....

ok, selamt berpuasa yeaah ^^

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...