Wednesday, July 8, 2009

Surat Chenta memang memerlukan duit huhuhu

ahahaha...saja buat tajuk bagi panjang2 hehehe
hurm...dah lama dah entry ni nak buat...baru sekarang ada idea, tu pun setelah mengemas fail2 yang mengandungi surat2 penting...sekali terjumpa surat2 chenta ni...cuba korang bilang ada berapa keping? kalau betul korang memang HEBATblogger-emoticon.blogspot.com


Cuba kira ada berapa??

ada setgh saman dari DBKL, setgh dari PDRM huhuhu..tu dari tahun lepas punya tu, dok kumpul...sekupang pun aku x bayaq lagi..

bulan lepas, sebelum aku balik kg, abah aku ada col, dia kata surat kaler merah dr polis, bgtau yang aku kena saman...alaaaa kantoi la abah aku tau huhuhu...besa la abah aku, dia xsuka anak2 dia dok biarkan benda2 macam tu tertangguh...pasal ptptn pun dia dok asek tanya dh bayr ke belum huhuhu...

hari kena saman yang aku ingt, hari rabu aku kena saman..time tu aku parking kt tepi jalan kt perumahan rumah teres taman tasik tuh...tapi aku sedar pun ada surat saman..dok esok ari khamis, ada lagi saman..dok sebelah viper kanan..aku nmpk la kan...tgk2 kt viper kiri pun ada surat saman gak yang semalam punya..tapi dh koyak2 sket, sbb semlm tuh hujan...gila la, seminggu dua kali kena saman huhuhu...

sian surat ni, sampai koyak aku xsedar kehadiran dia hehehe

sekarang lagi la teruk samannya...memandangkan dah xleh dah nk parking kt tepi2 taman tasik tuh, datang lambat jer, sure kena parking kt tepi jalan..tgh hari sian kt keta, panas gila...blogger-emoticon.blogspot.comdatang kul 8 pagi pun, lum tentu ada parking kt area opis huhuhu...parking double, sendiri tanggung risiko keta calar la huhuhu...baby blue dh byk dh calar balar...akibat perbuatan orang lain huhuhu...sian baby blue blogger-emoticon.blogspot.com

ada penah sekali tuh, aku balik umah akak aku pas abeh keja, xsedar ada surat saman kt sebelah kiri viper, dh sekerat jalan br pasan ahahaha...pastu surat tuh, dok berkibar2 ja ahaha..mesti orang ingt aku nk tayang surat la tuh, padahal, aku langsung xsedar agagaga..memang lengai la ahahahaha

no wonder la aku pi opis mcm jalan kaki bila pi keja lmbt, sbb dpt parking jauh ahahahaha...xpa ruby,leh xcersice kan..buang lemak2 tuh di tepi jalanan kan kan kan hehehehe

hurm...nnt nk renew roadtax, mampus la aku dengan saman2 ni...orang kata, klu saman DBKL xpa xbyr pun, xblack list...ni saman dr PDRM tu pun, kesalahan sbb parking jer pun...

2 orang yang tak busy ^^:

Zakiah Mohd Saad said...

ada 13 keping..betui dak?ada hadiah tak?wawawa...

LanaBusyBee said...

ya betul hehehe...did i mention ada adiah ke? ahahaha

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...