Sunday, July 26, 2009

Daa 2 tahun daaaa

23 Julai 2009 cukup la 2 tahun aku telah berbakti pada encoral hehehe...sat ja kan...pejam celik, pejam celik dah 2 tahun, huhuh umo pun semakin meningkat...hurm...

23 Julai gak aku telah memulakan keja di dept baru huhuhu...sangat sedey meninggalkan dept sales huhuh...i will miss all sales person, especially kak seli, nnt kita gossip lam ym jer la, tapi kt KLN ni ym kena block...kita gtalk je la ek...nnt sy on 3g jer lagi senang kan hehehe....

blur2 gak masuk dept baru ni...tapi seb bek buat keja2 design, cantikkan lagi design, betulkan apa yang diperlukan...so far so good la, taaaaaaapi sangat la letih huhuhu....bangun awal, balik lewat...

selama 2 tahun ni, pi keja, bgn kul 8 pun sempat lg nk pi opis smpi kul 8,30 pagi, sbb umah dekat hehehe, jgn jeles..tapi la ni, adeeeeeh penat2 dengan jemmmmmm huhuhhu

keja di site, memang komited abeh...xleh buat benda yang bukan2, kang kantoi ahahaha....hurm....sekarang aku tengah melayan reality show dari korea, we got married, waaaa besh2, xtdo ni layan cita tu ja hehehe...

oklah sambung tgk wgm ek...

2 orang yang tak busy ^^:

Saliza said...

huwaaaaaaa i miss u too. hehe

x leh dah nak bising2 ngan korea2 nya stuff bebdk lain tuh bkn nk layan sy.

uwa jeles dah merasa keje gomen

~ miss femme fabulosity ~ said...

laa... x tahu plak u keje kat encoral.. baru je last week i g interview kt sane.. haish...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...