Sunday, July 26, 2009

Cloudy with a chance of meetballs


Yeeeay.... movie 3D kembali lagi...tayangan 18 sept..alamak, time tu bulan posa la huhuhu,xtau la kt ,malaysia 18 sept gak kot.....

aku jadi teruja masa tengok thriller sementara nak tengok Ice Age dengan Uyeen ari tu...Uyeen pun mati2 ingatkan dia nak tengok movie tu la, sekali dia hampa sbb tengok Ice Age...aaaaish susah betul nk paham kan bebudak ni....dari awal lagi dah memang nk tengok Ice Age, sekali ada thriller cloudy with a chance of meetballs ( apa ke panjang nama movie ni huhuhu), dia kata kt aku " eh angah, napa cita ni bukan yang pasal makanan tu?" adeeeeh...aku pun bagitau yang cita tu tak kuar lagi...

pas tengok Ice Age, aku dah xcited nk tengok cita cloudy ni...google la pasal cita tu, jumpa gak..so aku dok belek2 kt website depa..lambat lagi nk tayangkan cita dia..aleh2 tengok tarikh dia bulan posa lak adeeeh...baru plan nk tengok 3D nnt kt KLCC or midvalley, bawak uyeeen, sure besh

Filem ni pasal sebuah town di mana makanan jatuh dari langit bagaikan hujan...korang bayangkan burger jatuh dari langit time tengah posa.. huhuh tergugat iman tau hehehe....tu ok lagi, cuba tengok yang jelly2 tu, mcm nyummy huhuhuhu...korang tengok sendiri la kt thriller dia, besh sangat...aaaaaaaaa mcm na, bulan posa la plak, dugaan2 hehehe...

aaaaish, can't wait lor to watch this film hurmmm

2 orang yang tak busy ^^:

Alyda Ali said...

haah la akak pun tgk masa g tgk ice ace ari tu...cam best kan...nanti leh bw danish...bduk2 mesti suka tgk...yg UP tu awk taknak tgk ke cam best gak...skrg ada peneman tgk wayang best gak...

Saliza said...

uish kalo berger jatuh x bape nk best kalo donut huhu sedappppppppp

p/s: tetiba tingat donut BA dlm peti semlm beli kt mines. dgn pantas hamik. gilo kul 1 pagi mkn donut gemokkkkkkkk

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...