Tuesday, July 21, 2009

Elianto

blogger-emoticon.blogspot.comHi all...ceeewah, siap ada greeting lak hehehe...
Sekarang aku dalam keadaaan sudah tidak busy <---sebenarnya belum dpt task baru lagi huhuhu... blogger-emoticon.blogspot.commati la kot aku nnt bila dh dapat task baru huhuhu...so sekarang meh la rilek2 update blog dan tengok rancangan realiti korea "we got married" hehehe...

hurm....aku nk bercerita tentang make up ni...apa brand yang korang pakai? besh x? mahal x?

so aku nk kongsi la dengan korang, sekarang ni aku layan kosmetik dari brand Elianto jer...sebab
1. xmahal - mampu la dimilik
2. sesuai dengan aku
3. jenama dari korea <---- tapi aku xpasti, sbb ada sales girl ni bgtau kata barangan buatan malaysia, ntah nk percaya yang mana...
4. besh blogger-emoticon.blogspot.comperfume dia, fresh gitu hehehe


Ni antara koleksi yang aku ada...sikit jer, sbb ni jer kosmetik asas yang aku pakai hehehe..perfume botol merah tuh nama femme,besh bau dia, RM 35 jer kot...50 ml mcm tu la....

3 orang yang tak busy ^^:

Warnawanie said...

wani takleh pakai lipstik elianto... rasa cam bibir tebal semacam ajerk...

Saliza said...

wah koleksi elianto kah. xpe asal korea jek akak suke haha.

LanaBusyBee said...

wanie : a'a betul wanie, bibir mcm angelina jolie jer rs kan, ruby letak sket2 jer, sentuh2 jer kt bibir, rsnya 5 tahun pun xabeh2 ahahaha

kak seli : iyee, sy skrg nk pki elianto jer hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...