Tuesday, July 21, 2009

Jus Mate 5

Yeaaaay...ruby kembali dengan program usaha untuk kuruskan badan heheheblogger-emoticon.blogspot.com Ekceli aku dah buat blog khas tuk diari pemakanan JM5 ni, tapi macam malas la nk update kt ctu...update je la lam ni kan hehehe
Begini la rupanya JM5 setelah di shake..rasa dia limau manis...tapi manis dia mcm manis gula...aku telan jer hehehe

Sekarang berat aku 65 kg...aku start amek JM5 pada hari isnin, kiranya, hari ni dah masuk dua hari aku amek JM5..sekarang xleh nk maintain tahan lapar, sebab aku kurang tdoq...emosi aku memang mcm terganggu sket huhuhu...so malam ni, aku akan tdoq seperti manusia yang normal, bukan lagi menjadi kelawaq bangun pukul 12 tgh malam , xtdoq sampai pi keja huhuhuhu...blogger-emoticon.blogspot.com

Macam korang tau sebelum ni, aku penah try herbalife...masa tu, berat aku 67 kg, dan aku berjaya mengurangkan berat badan aku sehingga 62 kg..tu pun asek skip amek herbalife jer huhuhu....pastu stop sbb saja malas nk beli hehehe....pastu menten je la berat 65 kg ahahaha...naik 3 kg, xturun2 dah...salah aku gak, makan ikut nafsu huhuhu....

Awat aku gatai nk kurus ni? no no no no, blm nk kawen lagi la hehehe.... saja la...mesti la nk nmpk cantik kan...buhsan la nmpk mcm makcik2 ahahaha....bila gemuk ja, mesti mcm rimaaaaaaaaaaaaaaaaasss la tau...nk pki baju besh2 pun xdak saiz huhuhuhu....pastu sumber inspirasi aku ialah girl generation @ SNSD, depa punya tummy, flat u, nnt leh menari gee gee gee gee baby baby ^^...

Kepada kak seli, jangan busan bila saya asek nk tengok berapa kilo kalori kt setiap makanan yang saya nk makan....saya nk kurus macam akaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak >.< pic aku bersama kak seli comey ^^..tgk akak, sy gemuk kan kan kan

3 orang yang tak busy ^^:

Saliza said...

arghhhh sy plak ari nih jd kelawaq haha dekat kul 2 dah x tdo lg. ade rs x cukup 24 jam la nih. mana nak layan yt lagi haha. kurus la sy cm nih x cukup tdo.

yela2 sy akan teman kan awk utk program diet awk kali ni. sy sedia juga jd jurugambar utk pic seblm n selepas hehe

LanaBusyBee said...

akak, xde kurus klu xtdo, lg naik berat badan ada la huhuhu..sbb x cukup tdo boleh membuatkn gemuk huhuhu, insaf2,tapi ni pun dh kul 3.30 pagi ni ahaha...

pic tuk sebelum xyah la akak, mmg dh byk pic yg gemuk2 kan..nnt selepas punya akak tangkapkan ek hehe

nedy said...

camno diet ngn jus diet mate 5??aku minum sepeket itupon tak abes terus buang..tak bleh blah..manes bangat..bleh kena kencing manes...huhu...ape2 tips roger aku k

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...