Friday, May 8, 2009

LanaBusyBeezzzzzzz

omo omo...tdo di opis???ahahaha xla, lakonan jer tuh,tapi kekdg aku tdo gak klu tak tahan, lunch time jer okeyh...lagipun salesman kt sales ni, pergi menjual agagaga...

fuuhhhhhhhhh pergi jejauh wahai habuk agagaga..achummm ahaha dh bersin, byk gila kan abuk...sorry la, aku busy gila...ada agenda lain...nnt aku update bila agenda tuh dh siap hehehe...

mcm biasa, aku busy dengan kerjaan...dengan quotation dan tender..dgn involve projek sket yg xabes dok amendment lg tuh huhuhu...and busy gak dengan design bunting tuk aktiviti company nih...haaaaih no idea la...seb bek di postpone yehuuuuu

oit2, mcm na wiza leh kurang kilo lagi nih?? jelezz ma..hehehe anyway, org darah manis kena seri2 kan bdan yer, x gitu hehehe

yehooo...aku sangat xcited la bulan ni...hehehe mau nyer tak...ari khamis aku dok tgk kt website sekolah, ada event la yehooo XD..korang tengok la sendiri....setiap hujung mgu ada jer 2x experience agaggaga besh2...
sorry ye kengkawan, ni website game yg aku dok men tuh hehehe...klu mcm ni la gayanya, lvl 170 pun aku boleh up ni hehe...pastu korang jgn la dok call aku ek, sms jer, aku guna hp aku buat modem main game..aku nk leveling ni...kang klu dc (disconnected) depa marah aku huhuhu...klu once korang call jer, sure dc huhuhu...so jgn la call ek hehehe...


ni la gayanya (untuk gambaran korang)aku dok leveling dgn kengkawan aku hehehe

Alamak, bos baru panggil aku td(seb bek boss in the mood)...review performance plan, sama ada naik gaji or tak...guess what??? ahahaha aku xtau la aku nk rasa teruja or rasa mcm blur, boss suh aku join lam design interface tuk apa2 projek...and tukar title kt business card aku dr " Internal Sales Coordinator" ke "Graphic Designer"..eheh. perasaan apakah ini ek? hehehe...nk kata sedeh, x gak, sbb besh gak benda yg leh design2..
sblm ni pun aku ada gak dok tlg2 sket2, sket je la sbb lam task aku ada pasal design2 ni, ni smpi dh tukar position ni,hurm......
nk kata gembira, xgak,sure banyak keja aku pas ni...nk cari idea lagi huhuhu...i need sumthing design y fresh, tapi aku tak terer sangat mcm heary tuh hehehe...sampaikan bos suh aku amek cert dalam design ni , g training...waaaaa, nnt klu resign ada bond, tu yang payah sket agagaga...ntah apa2 aku pk nih...haaaaaihhh...

Hurm...takat tu dulu la....aku nk balik g lepak2 kt umah akak aku lak ni kt umah dia...mau kaco dak2 kenit2 tuh....update lagi kalau aku rajin hehehehe

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...