Sunday, May 31, 2009

Award From Mooney



Award dr CIk Mooney lak dh..ok2, buat2,jgn x buat...

nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:
1. minat pink,pink mania, smpi adik dia, apak dia pun kena pki pink ms dia konvo
2. dia ni kaki shoping haaaaaiz...
3. mempunyai masalah percintaan yang hampir sama dgn aku, kan muni kan huhuhu
4. dia ni, klu makan, mkn pi la byk mana pun,menten ja kurus mcm tuh haaaaauz
5. wlupun dia suka main2 ms belajar dulu, from my observation, dia ni terer gak la...

nyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award sepenuhnya :

1. main ran online game - ahahaha, aku rs ni semua org dh tau ni agaga...berabih duit tuk main game ja huhuhuuhu..dah nama pun hobi kan, org sanggup perabih tuk hobi kan, betul x?

2. sangat sensitif ok - sebenarnya aku xla sensitif sgt, tapi pas tgk cita hindustan Maan lakonan Amir Khan dgn sapa ntah heroin tuh, aku jadi hati lembut and senang pecah...aaaaaih..

3. garang - anak sedara aku selalu kata aku garang, tapi angah baik hati gak ahahaha...xla garang kot, cuma tegas ja...

4. degil @ ketegaq - agagaga...mmg aku la tuh....

5. manja?? - ntah la...ada org kata aku manja, tapi aku keep denying ahahaha...

6.Cikgu - cita2 nk jadi cikgu math sbb suka tgk cikgu math aku ajar math, and aku sukaaaaaaaaaaa math time tu....

7. Laksa mania - ahaha...aku ni mmg laksa mania...tak kisah la laksa apa, laksa tomyam ka, singapore ka, pahang ka, suma aku suka heee~~~~

8. Penyabar - a'a ya la tuh...kekadang bila tensen, mcm mau berdiri di tgh2 MRR2 tuh huhuhu

9. suka pkir yang bukan2 - mcm aku dh lama x balik kg, bila nk balik ja, takut something bad happen huhuhu

10. Fact of me - Kening lebat dan bersambung agagaga..(original ok ahahaha)

pilih 10 penerima award seterusnya dan describelah tentang mereka:
Heary, Nedy, Kiah, Jamal, Cookey, Amer

2 orang yang tak busy ^^:

mo0ney said...

hahaha...hang komen aku lawak.btw,aku agree ngn masalah percintaan tuh..tp jgn masuk geng aku dah.kang musnah.hang where u are

LanaBusyBee said...

muni : hurm, dok tgh berhati2 ja ni...where u are? what do u mean?

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...