Monday, May 11, 2009

Y must i feel like that??

huhuhuhu...aku jadi jelezzzzz..jelezzz sgt2...aaaaaaaaaaaaaa napa2??
aku jadi jelezzz bila tgk pic kawan2 aku dh kawen...OMG!!!
napa ni? ruby sabaq la okeyh...lum ada rezeki lagi tuh huhuhuhu
aaaaaaaaaa...smpi rasa nk nangis pun ada...aaaaaaaaaaaaaaaa

update : adik aku msj tadi " weh,hang nk tunang dah ka? abah kata tamau pi KL, nk buat umah.."
eh..mcm na adik aku leh rasa apa aku rasa ni?? mmg la aku nk tunang, tapi aku xtau bila lagi...pdot ja yang boleh jawab huhuhu...dan jawapan pdot tu nnt sure mcm ni " ye la, sabaq la...ada rezeki nnt ada la" (katanya dengan cool sekali huhu)
abah lak dah nk buat umah (ubah suai umah)...wuwuwuw terharu lak rasa..dah lama abah plan nk ubahsuai umah, tapi lum ada rezeki...tapi bulan lepas kemain lagi, cuti sekolah nk turun KL satu family, nk tgk cucu kesayangan dia, Hadif, tapi xjadi sbb nk buat umah....wuwuwuw lagi la rasa terharu huhuhu.....

6 orang yang tak busy ^^:

Awa Khuzailah said...

sabaq cek..jgn jeles. Ade rezeki ceq kawin gak..agagagag.Tak pon soh cik pdot masuk minang cepat.

Zakiah Mohd Saad said...

huhu...sabaq la ruby...aku pun cam hang gak...kalau la ada jutawan bagi duit kat aku ngan nuar suruh kawen....esok gak aku kawen..hehe...(bkn sbb gatai sgt, tp dah mmg sepatutnya dah pun kami ni)..kalau ada jodoh, tak ke mana...emo~~~

LanaBusyBee said...

awa : dok bersabaq dah ni huhuhu..jelezz tetap jelezz huhuhu

kiah : kita serupa ~~~~

QueenWizza said...

takpe. ur time will come. benda tu nnt datang naturally. i dulu x bajet kawen umo 26. bajet 28 , 29. tup2 kawen 26. ;)

chill. lama x singgah sowi. sbb nama ruby kt bwh2.. p cek tgk. pas private dia dah x tunjuk updates.

mo0ney said...

same herelah ruby.aku pun baru tgk.lenkali ping aku bila update

LanaBusyBee said...

wizza : wao!! beesh nya, bajet lmbt, kawen awl alhamdulillah... ^^xpe..ruby sibuk sket

mooney : ok2..nnt aku ping hang

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...