Monday, April 20, 2009

Tag dr Mooney `` Tag desktop

Elelele cik mooney ni main2 tag la dia ek hehehe..ok2 mari kita buat iyaaaah

1. Anda perlu print screen wallpaper di desktop anda yang anda gunakan sekarang.Jangan tukaq okeyh...

2. Bgtau napa anda suka wallpaper ini?
Sebenarnya aku tengok wallpaper ni cantik, terus jer aku amek sebagai wallpaper desktop aku...aku amek dr internet jer pun, xingt dari mana....pastu ada opismate aku kata " xlama lagi dah la ni..." eheh ada makna ka letak wallpaper mcm tu?hehehe ^^

3. Sila tag 10 orang...
1.Heary
( nk tgk wallpaper desktop designer ni..aku kagum dgn artwork dia^^)

2. Ell
(bila baca blog dia, mood aku akan ikut setiap n3 dia,klu dia sedey, aku pun sedey =.=)

3. wanie
(bakal ibu ^^ jgn sedey2 yer wanie)

4. Nedy
(my buddy yg layan gelak kuat2,br beli laptop ^^)

5. Naim
(nk tgk wallpaper dia ni..dia pegawai kerajaan,agak2 mcm na la ek ^^)

6.Kak Seli
(mama seli yg tgh lam pantang,nnt akak wat pas abeh pantang ek, sy tuntut hehehe)

7.Epy
(ni pun pegawai gomen ni..tingin gak nk tgk wallpaper dia >.< )

8.Jamal
(dia nih br gak dpt laptop ni..besday boy jumaat lepas,boleh lagi ke ek?)

9.Kiah
(ni besday girl sabtu lepas, xabeh2 n3 pasal besday dia agagaga ^^)

10.Haidah
(aku nk tgk wallpaper dak ni, sbb dia asek sebuk ja agagag)


so pada semua, jangan mengelat ek...hehehehe

6 orang yang tak busy ^^:

or0 said...

tag 10 orang? mendokusai!

banyak nye? nak aku tag bos aku skali ke? (fazli) die pon ade blog gak, ke nak aku tag farbawal yang tak bace blog sniri tu?

Dermis said...

haha x bleh blah..nampak di situ template resignation...huhuh

LanaBusyBee said...

or0 : agagaga, ko kan malas corp, so buat jer tag aku, xyah tag sesapa ahahaha

dermis : adeeeh, terlupa lak ada kt desktop..retu ada member nk resign, dia suh tlg tgkkan agagaga

mo0ney said...

cis..wallpaper jiwang~xabih2

yesterdayrising said...

tul tu.wallpaper ati jer.hikhik..

LanaBusyBee said...

mooney : ala....chantek..biar la hehehe

heary : eheh, komplot nmpk =.=

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...