Tuesday, April 21, 2009

Boleh x ek?

aaaaaaaaaaaa...boleh x aku nk stop bayar hutang PTPTN dulu?
pas aku kawen br aku nk bayar balik hutang PTPTN aku...
tapi masalahnya, aku xtau lagi bila nk kawen...boleh x ek??

11 orang yang tak busy ^^:

QueenWizza said...

lorr..taktau nk kawen tu ssh la..kalo takat miss 2-3 bln tu okla.

ok i know, bole je kalo u nk stop byr ptptn tu..smbung balik byr pas kawen..


tapi..
bersedia la terima surat cinta dr ptptn nnt hehe..

i skang dah bape bln x byr huhu. after bln 7 ni bru smbung blk LOL.

LanaBusyBee said...

bnyk bulan dh miss ni..start byr Jan 2008 RM150 sebln smpi bln 9 jer..pastu terus stop sbb ada baby blue tuh huhuhu..balik kg retu abah tny dh byr ptptn ka blm?huhuhu..aaaaaa pas kawen la byr balik, bkn xpenah byr kan hehehe

Mohd Naim said...

boleh...tapi 'charge perkhidmatan' nya akan meningkat mendadak la...

daripada patut bayar 50k (contoh sahaja) at last total jadik 100k sebab lambat bayar....



ps: aku cuma bayar ptptn 2x jer..huhuhu

Uncle Dol said...

abes.. nnt dapat surat suruh hadir ke mahkamah..

QueenWizza said...

i rs ok je la..at least byr jugak.. bukan x byr lgsung.

LanaBusyBee said...

naim : a'a tu yg membuatkan aku xberani xbyr..xpa, ada lebih byr la sket2...

uncle dol : surat tuk hadir mahkamah tu klu dia tak bayar sekupang pun kan..uncle dh byr?heee~~

wizza: ha kan kan ...hehehe

Dermis said...

bleh jer....epy pon tunggu bini jer bayarkan..haha

mo0ney said...

JGN BYR.aku yg kata.org ptptn xkata.

LanaBusyBee said...

epy : cecece, bini byrkan?ahahaha

mooney : a'a aku xnak byr lagi agagaga

yesterdayrising said...

boleh!!katakan YA untuk PTPTipu.ekeke

LanaBusyBee said...

heary : ahahah besh2, hang selalu satu kepala dgn aku, tapi bkn kembar siam agagaga

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...