Monday, April 20, 2009

Boys Over Flowers


BOF ni drama korea yang tengah hangat diperkatakan ^^…BOF mcm cita Meteor Garden tapi dia versi korea la..Mcm Hana Yori Dango tu lak versi Jepun.

Hurm….sebenarnya ni pengaruh kak seli la yang menjadi supplier aku membekalkan episod2 drama ni hehehe..layan seyh cita ni..hero2 pun cute..and of cozzz aku minat kat main hero Gun Jun Pyo agagaga…Sarang Hae Oppa ^^ <---oppa ke ek?
Gun Jun Pyo ^^

Walaupun banyak lagi drama2 korea yang belum aku habeh tgk, tapi stil nk tgk cita ni dulu..Cita ni gak leh tgk kt KBS world di Channel 303 pada setiap Isnin dan Selasa pukul 9.00 mlm. Subtitle kt KBS ni paham la sket kan hehehe…

Aku baru menghabiskan cita ni pada akhir bulan 3, sedangkan aku dah dapat stock final episode dari kak lili awal lagi (main supplier aku lam pantang hehehe)..Bukan apa, aku dok tengah sibuk nak leveling character id game aku tuh…asek ada event double experience ja, ssh nak dpt event mcm tuh, klu nk tgk drama tuh bebila pun boleh kan, so aku korbankan masa aku tuk main game dulu hehehe…

Sepanjang aku tgk BOF ni, aku agak emosional la agagaga…Bayangkan adegan tangan Yi Joong(betul ke nama dia?lupa la ) kena pijak dengan penjahat, aku leh menitiskan air mata,ahahaha over gila la aku ni...Pastu babak yang Gun Jun Pyo tak kenal Geum Jan Di, adeeeh lagi la seedy…aku bukan apa, aku selalu membayangkan Jandi tu aku (Jan Bee), Jun Pyo tu Pdot (Jun Pdot), mmg la rasa sedey ….over gila la ahahaha…

Bila aku rasa letih tengok BOF, aku stop, pastu aku call pdot cita kat dia..dia dah tentu buhsan agagaga…nasib la, sapa suh men game sgt…Last2 aku buhsan dia dok layan game, aku layan BOF balik ahahaha….

Aku dok bayangkan kalau pdot lupa ingatan, pastu ada pempuan lain, aaaaaaaaaaaaaaa aku xsanggup huhuhu…mcm jandi, dia terjun dalam swimming pool, pastu Junpyo dapat flashback pasal jandi and then pi selamatkan dia.Kalau situasi aku, pdot lupa ingatan, aku akan main game depan dia, buat character id game dia, pastu buat character id game aku balik..Pastu sure dah leh ingat balik saat2 aku dok main game dgn dia hehehe…So xde la susah2 sangat aku nk terjun lam swimming pool hehehe…Adeeeh leh pki ke ni, ntah2 dia x ingat pun aagagaga….Adeeeeh apa la yang aku merepek ni ahahhaha..penin mkn durian byk sgt ni hehehehe……

Jan Di menerjunkan dirinya lam swimming pool

So cita BOF ni happy ending story. Xde volume 2 mcm cita meteor garden tuh….Sapa yang lum layan lagi tuh, sila2 la jika ada masa..leh ikut melalu KBS pun ok dah...


P/S : Rindu la kat kak seli huhuhu..dok tergiang2 ringtone lagu gee dia huhuhu…

3 orang yang tak busy ^^:

Saliza said...

yuhuuuuu i'm backkk
sy pon x sabo la nak berborak pasal bof. tp by the time sy blk opis dah basi dah uwaaaaaaaaa haha.

haris pon dah jd cm awk. tetiba jek no no no no. dok nyanyi lagu gee. lain2 die nyanyi dlm ht kot. haha

kat sp haris jek la geng korea sy. tgk bof pon dgn die. pandai dah sebut hwaiting haha

LanaBusyBee said...

kak sely : yeaaay, akak dah kembali yeeeay...ala xpe akak, wlupun dh basi, ada lg yg tak tgk...paham2 je la sapa agagaga....

waaa haris sehati dengan saya hehehe

changminprincess said...

"Sarang Hae Oppa ^^ <---oppa ke ek? "

bukan oppa la rubi.. die mude lg dr zai...huhuhuhu xpuas ati kan?

xpe2 rubi panggey je gjp oppa.. zai pon leh panggil changmin oppa gak..kekek

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...