Monday, April 20, 2009

aaaaaaaaa duit aku ilang

wawawawa (T_T) tolong....duit aku ilang la aaaaaaaaaa...tensen2...aku xtau mcm na leh ilang...check2 tinggal berapa ribu jer huhuhuuhu...

duit aku ilang byk gak la, ada lam 5 m mcm tu la huhuhu...aku xtau sapa yang amek...sbb banyak sangat yang tau password id aku huhuhu...pdot ke amek? dia amek xpa la...klu org lain?huhuhuhu...aaaaaa tensen la huhuhuhu

P/s : sorry ek, duit lam game aku la hehehe

Update : aku br pas call pdot tny pasal duit ran tuh, rupa2nya dia yg rembat, cis2 semlm dok tgk "Jangan Tegur" dengan aku bukan nak habaq...haaaih wat aku gabra ja...seb bek dia yg amek pheeewww tarik napas lega ~~~~

7 orang yang tak busy ^^:

mo0ney said...

boley aku lempang kau laju2?

Uncle Dol said...

erkkk!!

ran online pon ade hackers gak ke? hehee..

Mohd Naim said...

ceh...wat saspen jer..

QueenWizza said...

lol. ingt bebetul td. tertipu gaks.

LanaBusyBee said...

mooney : aaaaa xmo la,nnt tak tembam pipi i dah agagaga

uncle dol : ada la..scammer...haaih sapa tau..nk buat report kt GM nih

naim : aaaaa betul la duit aku ilang huhuhu

wizza : mn der tipu...duit lam ran online tuh yang ilang agagaga

Saliza said...

woiiiiiiii hangin laa aku bc. x pe sabo2 haha

LanaBusyBee said...

kak saly : agagag lek akak lek hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...