Monday, March 19, 2012

Photobook lagi ^^

 
Ha nidia...photobook.com.my kembali dengan promotion menarik lagi...RM64 sahaja untuk harga sebenar RM256, diskaun 75% tuuu ..Sila klik di sini untuk membeli ^^

ok, sekarang ni, aku tengah gigih menghabiskan editing kupon yang expired 12 hb3 hari tu, tapi disebabkan server photobook.com.my down beberapa hari yang lepas, so dia extend kan tarikh submit by 26 hb 3 ni yeeeay, ada masa lagi untuk aku buat hahaha ^^....selalu sangat last minit mcm ni...

kali ni, photobook ni, hanya gambar aku dgn suami je la...muahehe....nnt ada lagi satu photobook, nk buat gambar dengan kawan2...pastu nanti nk beli lagi, nk buat khas edisi raya, eeeeeeee over kan hahaha....

sebab gambar2 ni menyimpan pelbagai kenangan kaaaan ^^

2 orang yang tak busy ^^:

Diana @ bilakukatacinta said...

bestnya.....comey2 jek template tu

Alida Ali said...

Akak baru siap satu ari tu..tp design simple2 je...tak pandai nak edit..tgk la hasil dia nanti///

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...