Tuesday, October 2, 2012

Jom Cantikkan kulit kita ^^

Hi korang suma.....Ingat lagi x entry pasal bunga Tanjung? tak ingat? ok boleh baca kat cni ^^ itu secara luaran kita dok menjaga muka kita kan...tapi secara dalamannya macam mana? dah tenyeh ni ha bedak tanjung, tapi ada gak sikit2...omooo macam mana ni? kulit kusam...muka macam sembap ja...ok2 jangan risau...aku nak share satu produk shaklee yang best ni...

Mesti yang ada makan supplemen vitamin C untuk cantikkan kulit kita kan...tapi cukupkah hanya dengan pengambilan vitamin c sahaja? alangkah bagusnya jika vitamin c ini di ambil bersama-sama dengan produk ni...produk ni jugak khas dan khusus untuk yang mementingkan kecantikkan kulit.

taraaaaaa...ni dia ESP (Energizing Soy Protien)....ok2....badan kita ni terdiri daripada protien kan...rambut, kulit, organ, tisu. kaaan. so sudah semestinya protien secara asasnya dalam dalam pembentukan sel dan pengambilan protien membantu menghasilkan sel yang sehat dan dapat menyerap vitamin dan galian dengan lebih baik...sebab itu sesiapa yang minum esp bersama-sama vitamin shaklee yang lain, akan rasa amat berbeza berbanding hanya ambil vitamin tanpa protien ^^

ni rupa bentuk ESP tu ek, dalam canister...

cakap saja tanpa bukti pun tak guna jugak kan?? ok jom tengok testimonial pengguna shaklee yang SUKAAAA pada ESP!!!!
(maaf nama terpaksa di blurkan ^^)

bekas jerawat berkurang, parut czer pun semakin elok ^^

warna kulit muka gelap tak sekata, sekarang dan cerah dan glowing ^^...yang bestnya berat badan pun berkurang hohoho

 


kulit nampak muda remaja ^^  dan breast semakin mantap hihihi

 

parut jerawat di muka semakin pudar ^^


so sapa2 yang nak mencuba esp yang best ni, do sms me 019-569 0004 ( lebih cepat) atau like fan page Beauty Daisy .

BERITA BAIK!!!...SHAKLEE TENGAH MENGADAKAN PROMOSI BELI ESP 6 CANISTER, PERCUMA SATU....TAKKAN LA NAK BELI 6 KAN HEHEHE, SO SAPA YANG NAK MENCUBA, BOLEH LA PM SAYA YA...SAYA BAGI BEST PRICE ^^

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...