Tuesday, September 7, 2010

Keputusan Meneka perasa slurpee

Hoyeeeh...sorry lambat update...Terima kasih pada yang meyertai peraduan meneka ni...dan jawapannya, ramai jugak yang tepat, tapi aku pilih yang paling cepat bagi jawapan, iaitu dapat melalui email aku...

Jawapan yang betul ialah
1. kaler merah tu - Honey lemon
2. kaler kuning tu - cheesecake


so sapa yang teka strawberry tuh, memang salah la, kan dh bagi hint, ish ish apa la korang ni hehehehe

ok2, so the winner is

Siti Hajar a.k.a Aja Kak Jah ^^ (tepuk tepuk tepuk)

Aja ni, opismate aku..dia xdak blog pun dan bukan seorang blogger, tapi xtau la kot2 dia ada blog ke kan...lagipun syarat tuk menyertai contest ni adalah dengan join , xkisah la blogger ke sapa-sapa pun kan...mesti aja ni rajin dok baca blog kan aja kan ^^...

So pemenang akan menerima RM50 sebagai hadiah duit raya ^^...yeaaay , bukan senang nk dapat duit free2 mcm tu ja kan...tu la korang, sapa suh x join ahahaha...

Aja, aku dh mintak no akaun maybank kan, nnt check ek ^^...

So tahniah pada pemenang, dan cuba lagi pada yang tak berjaya....ada jawapan yang tepat, tapi korang lambat laaaa....len kali baca syarat2 bebtul ek hehehehe...

Anyway, tima kasih kerana menyertai peraduan ini...nanti ada rezeki lebih, aku buat contest lagi yer ^^

5 orang yang tak busy ^^:

Sharinginfoz said...

tahniah kepada pemenang

Cek Nuffnang Pertama RM540.15

IEKA ZAKARIA said...

Kak ruby...
heheh bukan kerapa la..
kerana la cheq.. hehehhe

bestnya! congratz kak hajar :)

LanaBusyBee said...

ieka : ahaha, xperasan la ieka, puas akak cr tang mana, last2 jumpa kak, cikgu tatabahasa ni hehehe tq ^^

aja a.k.a kakjah said...

hehehe...tq2..saya menang rm50!!!yehauu..alhamdulillah dapat duit raye.. ni blog sape ntah ni http://sukasama2.blogspot.com

Bro Framestone said...

arghhh salah teka la pulak....

ade je honey lemon warne merah

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...