Monday, September 20, 2010

Wong Solo kini di Aloq Staq

Tak sangka, Wong Solo leh ada cawangan di Aloq Staq...dah tu kedai dia bertentangan dengan Restoren Tat Nasi Ayam, nasi ayam yang femes di Aloq Staq...

Pic yang aku snap ni, nampak gaya macam papan nama kedai wong solo baru di naikkan saja...Hubby aku kata, kalau harga makanan yang di jual kt Aloq Staq ni mahai, dia tak berapa laku sangat la..tambahan lak dok sebelah kedai Tat Nasi ayam...

Kedai ni kalau korang nk cari, dia dekat jalan Sultanah Sambungan, berhadapan dengan Kuew Teow Kerang Iman, Kuew Teow Kerang Iman lak, yang femes kt cni...senang cita, dekat tepi jalan ja, menghala ke Shahab perdana.

Tat Nasi Ayam lak, aku penah nampak papan kedai dia kt bandar baru bangi, sederet dengan Ice Room Bandar Baru Bangi..siap ada tulis, Nasi Ayam yang femes di Aloq staq...xsangka smpi ada cawangan kt cni...tapi aku xpenah try lagi la yang kt BBB ni...xpa2, nanti aku try, aku komen nanti....

4 orang yang tak busy ^^:

Alida Ali said...

Ok la tu dua2 cawangan ada kt alor star & bangi...akak tak cuba lagi nasi ayam tat ni..nanti nak g la...

Rose Onion said...

Tang mana ni weh??

cik selamah kundang said...

bangi punya dah try.ok gak.boleh try testla yg ni plak nanti....bangi bangi bangi

Anonymous said...

Wong solo..aloq staq..sy+family baru g semalam..ni da kali ke 2 r g...kali pertama..mmg sedap r..mcm kt kg.baru pnya..tp smalam ktorg p,perrgghhh!!!! suma da len..diorg x kekalkan kualiti..ada plak suma makanan kuantitinya da berkurang..tambah2 sambal dia yg spesel tuh...sket je...nasi pon da len...x guna beras yg sama...mmg da xleh g da.....konfem ktorg x nak g da...huhuhuhu..menyesal gila x g TAT NASI AYAM.....huhuhu

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...