Tuesday, September 22, 2009

Private or Unprivate??/

Aku masih berkira2 untuk membuka blog aku jadi mcm dulu, tapi aku rasa mcm nak stay jer private mcm ni....hurmmm korang rs mcm na?? bila private ni, mcmm bebas sket kan hurmmmm

4 orang yang tak busy ^^:

Alida Ali said...

akak pun sama cam awk...rasa cam nak open blk tp mls lak sbb nanti ramai lalat2 yg baca...huhu serba salah lak....private ni best skt leh syok sendiri nak bt entry apa pun....

Saliza said...

unprivate jek la. tp kalo nak buat entry bengang kene berkias la.

LanaBusyBee said...

kak ida : tu la, saya pun mcm tuh, tapi sy mcm nk jadikan blog sy ni tempat memberi info gak,cthnya mcm kesihatan ke kan hehehe

kak seli : dah unprivate dah hehehe

Framestone said...

yeh yeh die xjd privatekan blog die huhuhu

out 1--> Kalau ikutkan mmg plan cam tue...dh pakat dgn adik bradik die... silap 3mgu b4 raya, mak terlepas cakap kat die....

Then saudara mara die pun nk join same...siap mintak MC lg time tue he...23x yg syadhunya...sy pulak yg koje hari tue...erm alahai...anyway selesai sudah kan

out 2--> alhamdulillah die dah insaf ek... cam mne wat die insaf ek.... pasti ke die dah betul2 insaf huhuhu

out 3--> he...23x cam mne pulak dgn bf yg mengayat awek len tp die ngaku yg die xsingle lg he..23x leh bg pandangan x??

he..23x xpe terover kat blog kite...asalkan ada isi2 untuk dikongsikan he...23x kite pun tamak gak...tp ikut kemampuan la.. xde la nk pasang banyak2

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...