Monday, September 7, 2009

Aku xkira..nak update gak walaupun banyak keja

ahahaha...tajuk saja bagi panjang2...tapi memang aku nk update walaupun banyak keja....

dan aku tau blog ni xakan di baca oleh tokwan dan skandalnya ahahaha

hangin tak kalau kita setia, tapi dia ada orang lain? dengan alasan HANYA KAWAN??

Hello, hanya kawan ke kalau dah membahasakan diri "ayang" dan " abang"????? aku pun xmacam tuh tau huh!!! mula2 perempuan ini rasa dia tidak bersalah la, sbb dia tak tau yang tokwan dah ada awek iaitu aku hewhewhew...then aku leh maafkan dia...memang salah tokwan pun, menggatai..atas alasan aku dok jauh, huh....pastu aku pun baik la dengan perempuan itu...so dah cita2 kt dia, dah kawan lama dengan tokwan suma....mula2 aku nk undur diri jer, bg jer tokwan kt pempuan tu walauapun sebenarnya hati aku sangta berat untuk melepaskan tokwan huhuhu, tapi pempuan tu xmo...ok find...so pempuan tu cakap, dia kawan je, xdak apa2 dah

Taaaaaaaaaaaaaapi....bila aku tengok dalam mesej tokwan, dok ber"ayang2", what the h33L kawan2 tapi dok panggil ayang????!@#^^!&@%@$ hish geram wes...last2 aku sound dak pempuan tuh, bgtau jgn kaco tokwan lagi...tokwan tu dah sejuta kali dah aku sound....korang bayangkan, kalau pempuan tu xlayan tokwan (lagipun dia dah tau yang tokwan dah ada aku) , ibarat macam tepuk sebelah tangan tak benbunyi, xde la menggatai lagi tokwan...ni idak, dua2 pun sama jer...huh...mana tak hangin aku...menci2!!!!!

Tapi aku FIGHT FOR YOUR RIGHT!! ahahaha..slogan xleh blah....aku dah lama kawan dgn tokwan, dh kenal isi hati...siap ada instict kalau dia curang, aku leh rasa suma2 tuh....serius...

pastu pempuan ni mengadu kt tokwan, dia mesej kt tokwan yang dia bukannya merampas tokwan dari aku, sbb tokwan bgtau kt dia dulu yang aku dengan tokwan xdak apa2( tokwan dasar mengayat awek, sanggup ja menipu huh!)...pastu dia xmo la dia macam terhegeh2 suka kan tokwan, sbb tokwan pilih aku dari dia ( rasa mcm besh gak tokwan pilih aku ^^) ....siap suh tokwan bgtau kt aku, mcm ni ayat dia " please tell him dont disturb me" HIM??? ahhahahaha...konon nk marah tu nk speaking la tuh ahahahaha...aku bagitau tokwan, aku dgn dia ni gay ke? agagagaga >.< lawak2....

5 orang yang tak busy ^^:

cik seLamaH KunDang said...

pergh..hang lg mau tunggu darling??

nedy said...

Nieh cite bru ke or cite lame tp bru rase nk post?haiya i2 tokwan aa kena kc ketuk kepala bru sdr kot,dia patotny bsyukur dpt kwn aku yg vogue ag baek ati nieh..

LanaBusyBee said...

cik selamah : peluang terakhir =.=

nedy : cite baru..baru ja gaduh2 ari ahad tuh huhuhu...tapi seblm2 ni ada gak, tapi aku pendam ja huhuhu..ntah la nedy, bila aku nk undur diri, dia xmo lak haaaish

~ miss femme fabulosity ~ said...

eeeee... mmg dasar jantan!!!! same la cm romeo dulu. siap ckp i nie cume ex gf dia tp jd kawan baik NDBUWGDYBAG&@^&@^ geram sey!

tp skrg i am strong. lantak ko lah! i mls nk layan lagi. i best dikelilingi lelaki di opis baru. haha!!

LanaBusyBee said...

ell : mmg suma lelaki mcm tu la zaman sekarang ni..tambah sadis lak kalau lelaki tuh ialah lelaki org huhuhu...

i pun dh strong, lantak dia la klu dia nk pempuan lain, tapi ingt je la, what goes around come around kan hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...