Friday, January 2, 2009

aaaaa no updating blog right now



hurmmm..aku tgh kesibukan dgn kerja2...so no more update lagi yg terbaru...tapi dh ada benda yg nk di update....nk buat kerja kt umah,rs mcm tak enjoy lak nk cuti kan, baik aku habiskan cuti dgn main game ahahahahaha...
ok back to work
dokumen yang perlu di siapkan huhuhu

4 orang yang tak busy ^^:

cookey said...

blog cookey dah tukar domain..

cookey punya domain:
http://cookeyheart.net23.net/blog

sorry for all the trouble..hehehe

LanaBusyBee said...

ok cookey...ruby dh tukar dah...

fazrin2211 said...

rajinnya taip2,

LanaBusyBee said...

zzzzzzz tak yah nk menaip sgt pun,kena fill in the blank jer,tappi nk susun jadikan satu proposal,haaaaiz letih gak...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...