Wednesday, July 25, 2012

Love Rain - Kdrama


Baiklah, harini aku rasa ada mood plak nk review drama korea yang baru aku habis tengok....xdak la baru habis, dah habis 3 minggu lepas gak la, baru ada mood nak update sebenarnya hehehehe....

Ok kdrama Love Rain ni, di recommend kan untuk MESTI TENGOK!! hehehe....sebab jalan cerita dia best, walaupun agak balada, tapi romantik uuuuuuuuu hehehe....

Cerita ni mengisahkan tentang kehidupan pada zaman 70an, dan kemudiannya berterusan hingga zaman 2012 ni...yang pada zaman 70an nya hero, masa 2012 dah jadi bapak, anak dia la plak jadi heronya hehehe....yang bestnya, anak dengan bapak, muka sebijik masa bapak dia muda2 hiihihi...sama la heroinnya pun.....

sedihnya cerita ni, sebab percintaan depa terhalang oleh situasi dan keadaan diri masing2, tapi bila jumpa balik masa 2012, masing2 dah ada anak yang seiras sama macam depa muda dulu2....

yang bestnya, anak depa dua ni, bercinta plak hahaha. so mak n bapak depa (yang dulunya hero dan heroin zaman 70 an) tak boleh nak bercinta or kawen, disebabkan anak2 depa....huhuhu sangat syahdu la cita ni, kena tengok tau, mula2 memang boring, lama2 jadi best ^^

Sapa pelakonnya? jom tengok ^^

Jang Geun Suk
Im Yoon Ah

Kim Si Hoo (omaaai dia ni pun pemangkin untuk aku teruskan tengok cita ni, ensemnyaaaaa ^^)



dah sah2 cita ni happy ending ^^

so, sapa2 yang tak tau nk tengok cerita apa, Drama Love Rain ni pun ok di kala keboringan ^^


1 orang yang tak busy ^^:

Mama Gee said...

alamakkkk cute arr hero tu...
caner nk tgk ni?
kena beli cd ke???
atau ada kt tv?

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...