Sunday, July 22, 2012

Salam Ramadhan

Selamat menyambut bulan ibadah, bulan penuh kemuliaan, pengampunan dan keberkatan....

Sorry dah lam aku menyepi, padahal ada ja benda nk di update, tapi mood tu tak mari ^^...

Harini lak, aku dengan penuh kerajinan, mai keja awai...tapi pelik, pasaipa la officemate aku tak sampai lagi ni? dah pukul 8.30 baru aku sms, rupa2nya harini cuti, sbb HQ dekat kelantan, so cuti pun ikut kelantan, ikutkan kedah tak cuti pun huhuhuhu...cuti awal ramadhan, sebab jatuh hari sabtu, so ahad di ganti cuti semalam punya...

aiyaaaaa, buat penat ja aku keluaq rumah awai2 menempuhi jem segala, sekali cuti huhuhu...mentang2 lah aku tinggal 3 hari lagi nak kerja di sini kan, tak dak sapa pun inform kt aku huhuhu sedeynya rasa (T_T)

tak palah, sabaq saja ok....adalah hikmah semua benda ni kan.... klah, aku pun nk balik dah la, banyak lagi kerja di rumah kena siapkan huhuhu


p/s : sangat merindui zaman2 bloging dedulu...sekarang dah tak best, sebab ntahlah...mcm tak best, itu ja...k bye

3 orang yang tak busy ^^:

siti.naqiah said...

akak kalau p padang bsr lg bgtw ea..nak oder krim susu beras..mahal lah kalo beli online..nak pergi pdg bsr jauhhhhh.wuuuuuu T.T

siti.naqiah said...

nanti kalau akak p pdg bsr lg sy nk oder krim susu beras bole x?beli online mahal sgt.nk tunggu sy p sana entah bila..sedih :(

Emma said...

kekekeekek, apadaaaa...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...